«ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ  ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ. ΛΑΡΙΣΑΣ

Εισέπραξαν το πιο θερμό χειροκρότημα

Με τη θεατρική παράσταση  «Υπάρχει και Φιλότιμο» οι μαθητές του  Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Λάρισας αναβίωσαν το κλίμα της προεκλογικής περιόδου στην Ελλάδα.

Για δωδέκατη συνεχή χρονιά αφού το θέατρο είναι παράδοση – θεσμός για το ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ. Λάρισας. Oι μαθητές  υποδύθηκαν με μεγάλη επιτυχία τον ρόλο του Μαυρογιαλούρου, Υπουργού Εθνικής Άμυνας και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, του ιδιαίτερου γραμματέα του και κομματικού παράγοντα που εν αγνοία του Υπουργού υπεξαιρούν δημόσιο χρήμα για να πλουτίσουν.

Τη θεατρική παράσταση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειακός Δ/ντής Εκπ/σης Θεσσαλίας κ. Δοδοντσάκης Γεώργιος ο οποίος εξέφρασε με  λόγια επαινετικά τον θαυμασμό του και την ικανοποίηση για το έργο  που επιτελείται στο Ενιαίο Ειδικό  Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο  Λάρισας και συνεχάρη Εκπαιδευτικούς, γονείς και προπαντός τους μαθητές. Επίσης παραβρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Λεσχών Πολιτισμού, Δημοτικοί Σύμβουλοι, προϊστάμενοι της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης, γονείς και πλήθος κόσμου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ