Γ. ΚΟΚΟΥΡΑΣ: ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Μήνυμα συνεργασίας και νίκης έστειλε σήμερα από τον Τύρναβο ο υποψήφιος δήμαρχος κάνοντας άνοιγμα στις υπόλοιπες παρατάξεις

Βέβαιος για τη νίκη του συνδυασμού του την Κυριακή εμφανίστηκε σήμερα από τον Τύρναβο ο υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας, ο οποίος απηύθυνε προσκλητήριο συστράτευσης με στόχο να γίνει η αλλαγή και να ξημερώσει μια νέα μέρα για το δήμο Τυρνάβου.

Ο κ. Κόκουρας ευχαρίστησε από καρδιάς τον κόσμο που ψήφισε τη Νέα Δημοτική Κίνηση Τυρνάβου την 1η Κυριακή και όλους τους συνεργάτες του για την προσπάθεια που κατέβαλαν μέχρι τη νίκη λγοντας:

“Συνδημότες και συνδημότισσες σας ευχαριστώ από καρδιάς για την παρουσία σας στην σημερινή συγκέντρωση. Μια δυναμική συγκέντρωση που δείχνει τον δρόμο της νίκης.

Έχουν περάσει πέντε μέρες από την μεγάλη νίκη του συνδυασμού μας στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και θέλω ειλικρινά να ευχαριστήσω τον καθένα και την καθεμιά σας για την στήριξή σας. Αποδείξατε με την ψήφο σας την εμπιστοσύνη στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΥΡΝΑΒΟΥ η οποία αντιπροσωπεύει το νέο, το δημιουργικό, τις φρέσκες ιδέες, την εργατικότητα και την αξιοπιστία.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζουν και οι 94 υποψήφιοι του συνδυασμού μας. Όλοι τους αγωνίστηκαν με ήθος και συνεχίζουν να αγωνίζονται με πίστη μέχρι την τελική νίκη.

Ευχαριστώ επίσης και όλους όσους δεν μας ψήφισαν για την συμμετοχή τους σε μια ήρεμη και δημοκρατική διαδικασία. Όλοι οι συνδυασμοί που συμμετείχαν συνέβαλαν με την στάση τους σε έναν πολιτικό πολιτισμό και ελπίζουμε αυτό να συνεχιστεί μέχρι το βράδυ της Κυριακής”.

Οριοθετώντας τον τρόπο που θα κινηθεί η παράταξή του ως νέα δημοτική αρχή σημείωσε:

“Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΥΡΝΑΒΟΥ και εγώ προσωπικά επιλέξαμε συνειδητά σε αυτόν τον προεκλογικό αγώνα τον δρόμο των χαμηλών τόνων και της σοβαρότητας. Από την πρώτη στιγμή έχω δηλώσει ότι απεχθάνομαι τον λαϊκισμό και όπως έχω αναφέρει σε όλες τις ομιλίες μου υπόσχομαι αυτά που μπορούν να γίνουν και μόνο. Δεν θα σας υποσχεθώ 10 πράγματα που ίσως να γίνουν αλλά 5 που είναι εφικτό να γίνουν. Η ικανοποίηση ενός δημάρχου στο τέλος της θητείας του είναι να έχουν γίνει περισσότερα”.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Ο κ. Κόκουρας από την κεντρική πλατεία του Τυρνάβου απηύθυνε πρόσκληση συνεργασίας σε όλες τις δυνάμεις του τόπου που θέλουν την ανάπτυξη και την προκοπή του δήμου λέγοντας:

“Φίλες και φίλοι το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής σε συνδυασμό με τον νόμο Κλεισθένη καθορίζει τον δρόμο της επόμενης μέρας στον δήμο Τυρνάβου. Ποιος είναι αυτός; Ο δρόμος της συνεργασίας και μόνο. Μια συνεργασία η οποία θα πρέπει να στηρίζεται σε αρχές, αξίες και θέληση για να οδηγήσουμε τον Δήμο μας ένα βήμα παραπέρα. Με την στήριξή σας  την επόμενη μέρα θα αναζητήσω ευρύτερες συνεργασίες και συναινέσεις στο νέο δημοτικό συμβούλιο προς όφελος του τόπου και της κοινωνίας. Δεν αποκλείουμε κανέναν και θα απευθυνθούμε σε όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου.

Απευθύνω από αυτό το βήμα μία μεγάλη και ανοικτή πρόσκληση σε όλους και όλες.

ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ”.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ

Η επόμενη τετραετία κρίνει πολλά. Το μέλλον είναι μπροστά μας. Όλοι μαζί θα το διαμορφώσουμε. Ένας δήμος οφείλει να έχει συνέχεια. Μελέτες που έχουν ολοκληρωθεί θα υλοποιηθούν και έργα στην φάση της κατασκευής θα ολοκληρωθούν. Σοβαρές προτάσεις άλλων συνδυασμών οι οποίες μπορούν να υλοποιηθούν στο πλαίσιο των συνεργασιών θα υλοποιηθούν. Άνθρωποι σοβαροί από όλους τους συνδυασμούς με αρχές, με αξίες, με ήθος – και το βασικότερο- με θέληση θα κληθούν να προσφέρουν.

Την επόμενη μέρα θα είμαι δήμαρχος όλων των συνδημοτών μας. Η πόρτα του δημαρχείου θα είναι πάντα ανοιχτή σε όλους ανεξάρτητα από το αν συμπορεύτηκαν ή όχι μαζί  μας.

ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ

ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΙΜΗΣ.

Φίλες και φίλοι. Το πρόγραμμα που σας έχουμε παρουσιάσει έχει καταρτιστεί με όραμα και σχέδιο. Οι βασικοί του άξονες επιγραμματικά είναι :

Η βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη που θα γίνει με καλύτερη καθαριότητα, σωστό ηλεκτροφωτισμό, περισσότερες σύγχρονες παιδικές χαρές και καλύτερους δρόμους.

Η στήριξη του πρωτογενή τομέα που αποτελεί τον πυλώνα της οικονομίας του δήμου μας και έμμεσα στηρίζει και την τοπική αγορά.

Η κοινωνική μας πολιτική στην οποία θα στηρίξουμε και θα διευρύνουμε τους ήδη υπάρχοντες θεσμούς και θα αναζητήσουμε πόρους για να στηρίξουμε όλους τους δημότες που έχουν ανάγκη.

Η παραγωγή πολιτισμού με την στήριξη των ήδη υπαρχόντων πολιτιστικών εκδηλώσεων και την δημιουργία νέων.

Η ανάπτυξη του αθλητισμού με βασικό στόχο την ενθάρρυνση της νεολαίας να ασχοληθεί ενεργά με τον αθλητισμό σε σωστές αθλητικές υποδομές.

Η ενίσχυση της παιδείας με κατάλληλες υποδομές.

Η προστασία του περιβάλλοντος με περισσότερες δράσεις για ένα καθαρότερο περιβάλλον και μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Και τέλος η  ασφάλεια του πολίτη

Όλα τα παραπάνω θα τηρηθούν στο ακέραιο.

Η επαγγελματική μας σταδιοδρομία είναι απόδειξη ότι είμαστε άνθρωποι των έργων. Έχουμε μάθει από μικρή ηλικία να δουλεύουμε. Έχουμε μάθει να παράγουμε. Μας ενδιαφέρει η ουσία και όχι οι εντυπώσεις.

Πριν από τρία χρόνια με παρέμβαση της Ομοσπονδίας κτηνοτροφικών συλλόγων και κτηνοτρόφων περιφέρειας Θεσσαλίας και δικού μου προσωπικού αγώνα καταφέραμε να αυξήσουμε την συνδεδεμένη στο αιγοπρόβειο γάλα από 7 Ευρώ σε 10 με παράλληλη αύξηση των δικαιούχων.

Το Φθινόπωρο που μας πέρασε με δική μου προτροπή καταφέραμε και εντάξαμε τις πρώην ημιορεινές περιοχές στην οριοθέτηση των περιοχών με φυσικούς περιορισμούς με αποτέλεσμα οι αγρότες αυτών των περιοχών να μην χάσουν εισόδημα. Δώσαμε μάχη όλη μαζί η Ομοσπονδία κτηνοτρόφων Θεσσαλίας, η περιφέρεια Θεσσαλίας και οι δήμοι του Νομού και φέραμε αποτέλεσμα. Το ίδιο αποτελεσματικοί θα είμαστε και στον Δήμο Τυρνάβου την επόμενη τετραετία.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΖΩΗ.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

Κλείνοντας την ομιλία του ανέφερε:

“Φίλες και φίλοι το μέλλον της πόλης μας είναι στα δικά μας χέρια. Την Κυριακή με την ψήφο μας αποφασίζουμε για το αύριο του Δήμου μας.

Επιβάλλεται η συμμετοχή μας.

Επιβάλλεται να πάμε όλοι στην κάλπη.

Επιβάλλεται να εκφράσουμε με την ψήφο μας ένα μεγάλο δημοκρατικό μέτωπο.

Μία νέα μεγάλη πλειοψηφία.

Των ανθρώπων του μέτρου

Των ανθρώπων του ήθους

Των ανθρώπων της συνεργασίας.

Ήρθε η ώρα η δικιά μας

Ήρθε η ώρα της μεγάλης νίκης”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ