ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ Ο ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΑΝΘΙΖΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Μήνυμα αισιοδοξίας και νίκης ενόψει της Κυριακής έστειλε ο Αστέριος Ροντούλης
Με μια καθηλωτική ομιλία στην κεντρική Πλατεία του Αμπελώνα , ο υπ. Δήμαρχος, κ. Στέλιος Ροντούλης, ευχαρίστησε τους Αμπελωνίτες για την εκ νέου πρωτιά που έδωσαν στη Δράση Πολιτών και με εμφανή ικανοποίηση τόνισε :

” Ο Αμπελώνας είναι μέσα στην καρδιά μας.Τα ανοιχτά μυαλά των Αμπελωνιτών πρώτα έχουν συλλάβει τα μηνύματα και τις ανάγκες των καιρών.Έτσι, ο Αμπελώνας έχει γίνει το λίκνο και ο σημαιοφόρος της ιστορικής πολιτικής αλλαγής που κυοφορείται και σιγά σιγά ανθίζει  στο Δήμο Τυρνάβου” .
Αμέσως μετά , ο κ. Ροντούλης εξήρε το τρίπτυχο  υπευθυνότητα- εμπειρία -αποτελεσματικότητα, γύρω από το οποίο οργανώνεται η αυτοδιοικητική ταυτότητα της Παράταξης και έθεσε το ερώτημα: :” Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε ποιός μπορεί να βάλει πλάτη για τον αγρότη, τον μικρό επαγγελματία, τον επιχειρηματία, τους εμπόρους, τους  νέους  που μοχθούν να ριζώσουν  στον  τόπο τους;
Ποιός μπορεί να δώσει έναν πραγματικό αγώνα για τη Φέτα, το τσίπουρο , την αμπελοκαλλιέργεια, το αχλάδι , τα λαχανικά και να διαφυλάξει ταυτόχρονα  την κοινωνική και οικονομική  ευστάθεια του Δήμου Τυρνάβου, αν όχι η Δράση Πολιτών ; “.
Τέλος, ο κ. Ροντούλης υπογράμμισε “την  ανάγκη  προγραμματικών συνεργασιών και συναντιλήψεων  εντός του νέου Δημοτικού Συμβουλίου προς όφελος των δημοτών , ένα στοίχημα όμως που μπορεί να κερδηθεί μόνο εάν ο “μαέστρος της ορχήστρας”, δηλαδή ο Δήμαρχος, προέρχεται από την αδέσμευτη και ανεξάρτητη Δράση Πολιτών και όχι από μια άλλη κομματοκρατουμενη Παράταξη , που διαρκώς προτάσσει την κομματική της αφετηρία, με αποτέλεσμα να διχάζει παρά να ενώνει” .
Καταχειροκροτούμενος, μάλιστα , ο κ. Ροντούλης είπε: “Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν μπορεί να ανεχθεί την επιβολή μιας κομματαρχούμενης αντίληψης των πραγμάτων, καθότι είναι ο προνομιακός χώρος ανάδειξης του προσωπικότητας του Ενεργού Πολίτη και του Ανθρώπου που νοιάζεται για τον συνάνθρωπό του.Όσοι έχουν επιλέξει τον Κομματάνθρωπο αντί για τον Αυτοδιοικητικό Άνθρωπο δεν είναι συμβατοί με την πεμπτουσία της Τ.Α και καταδικάζονται στη συνείδηση των δημοτών αργά ή γρήγορα”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ