ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ: ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

«Yπολογίζουμε πολύ στη συμμετοχή σας, για να φτιάξουμε μια πόλη που σας ταιριάζει. Κι αν ταιριάζει σε εσάς, θα είναι μια όμορφη πόλη.» Τα παραπάνω τόνισε μεταξύ άλλων ο Απόστολος Καλογιάννης , σε συνάντηση που είχε το βράδυ της Πέμπτης με νέους της Λάρισας, στον αύλειο χώρο του Μύλο του Παππά.  

Η βραδιά διοργανώθηκε από την Συμπαράταξη Λαρισαίων με τους νέους να συζητούν και να θέτουν σειρά ερωτημάτων στον Απόστολο Καλογιάννη τόσο σε ότι αφορά σε γενικότερα θέμα πολιτικής, όσο και σε θέματα που αφορούν στο Δήμο και στην πόλη.

Ο δήμαρχος απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που έθεσαν οι νέοι, ενώ η εκδήλωση εξελίχθηκε σε μια πολύ ενδιαφέρουσα, όμορφη και χαλαρή συζήτηση.  

Ο Απόστολος Καλογιάννης κάλεσε τους νέους να δώσουν μαζικά το παρόν στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής, τονίζοντας ότι πρέπει να συμβάλουν στο αύριο της Λάρισας.

Ειδικότερα, τόνισε χαρακτηριστικά:

«Ολοι εσείς, τα παιδιά και οι νέοι που αντιμετωπίζετε το μέλλον με αγωνία και μερικές φορές με τρόμο. Τα νέα παιδιά που φέτος μια πρώτη φορά έχετε την ευκαιρία να εκφραστούν στην κάλπη. Θέλω απλά να σας πω: Σας ακούμε και σας βλέπουμε. Περιμένουμε πολλά από εσάς . Περιμένουμε από τη φρεσκάδα του βλέμματος σας. Από την καινοτομία της σκέψης σας. Από τη ματιά σας που βλέπει ολόκληρο τον κόσμο με τρόπο που εμείς αδυνατούμε να δούμε.

larisanew.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ