ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα εμφανίστηκε σήμερα προσερχόμενος στο εκλογικό τμήμα στο 16ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο δήμαρχος Λαρισαίων και εκ νέου υποψήφιος Απόστολος Καλογιάννης, επισημαίνοντας ότι σήμερα οι εκλογείς επιλέγουν το πρόσωπο του δημάρχου.

Στη δήλωσή του ανέφερε:

“Σήμερα κλείνει η προεκλογική περίοδος με την ψήφο και την ανάδειξη νέου δημάρχου της πόλης. Στο κάλεσμα αυτό οι συμπολίτες μας πρέπει να ανταποκριθούν με τη μεγαλύτερη δυνατή ορμή, προκειμένου να συνδιαμορφώσουμε όλοι μαζί το μέλλον της πόλης. Μαζικά λοιπόν στην κάλπη μέχρι  την ώρα που θα κλείσουν οι κάλπες.

Σήμερα εκλέγουμε πρόσωπο δημάρχου. Εκλέγουμε το πρόσωπο που θα ηγηθεί της κοινωνίας της πόλης και θα δώσει τη δυνατότητα με τη στάση του να εκφράσει όλη την πόλη. Oλοκληρώθηκε μια προεκλογική περίοδος η οποία είχε της εντάσεις της. Είχε και οξύτατους χαρακτηρισμούς τους οποίους προσωπικά απέφυγα να σχολιάσω, οι οποίοι μέχρι και σήμερα ειπώθηκαν.

Δεν θέλω τίποτα περισσότερα παρά μόνο ότι  πω πως αυτή τη θητεία, πορεύτηκε  ως δήμαρχος όλων των Λαρισαίων. Αυτός είναι ο στόχος μου και την επόμενη περίοδο. Ενωτικά, με ήθος, ευγένεια, σεβασμό σε όλους τους πολίτες και σε όλους τους ανθρώπους με διαφορετικές πολιτικές αναφορές καταγωγές και πεποιθήσεις.

Είμαι απόλυτα βέβαιος πως αυτό το στοιχείο της προηγούμενης περιόδου θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους συμπολίτες μας και είμαι αισιόδοξος πως θα μας τιμήσουν και πάλι με την ψήφο τους. Νομίζω πως η Λάρισα έχει ανάγκη να εκφραστεί ενωτικά και προσωπικά έχω καταδείξει ότι μπορώ να αγκαλιάσω όλον τον κόσμο”.

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com