ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΥΡΑΣ: ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΝΑΒΟΥ

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού ο νέος δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας και οι συνεργάτες του υποδέχθηκαν σήμερα το εκλογικό αποτέλεσμα στα εκλογικά κέντρα σε Τύρναβο και Αμπελώνα. Η σύντομη διαδικασία της καταμέτρησης και η σημαντική διαφορά ξεκαθάρισαν νωρίς το τοπίο και έτσι η αγωνία έδωσε τη θέση της

στις χαρές και στα πανηγύρια.

Ο νέος δήμαρχος μιλώντας στους συγκεντρωμένους απηύθυνε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους δημότες που τίμησαν με την ψήφο τους τη Νέα Δημοτική Κίνηση και τόσο στην πρώτη όσο και στη δεύτερη Κυριακή την ανέδειξαν πρώτη δύναμη.

“Θέλω να ευχαριστήσω τους 94 συνεργάτες μου, τους ήρωες του συνδυασμού που έδωσαν τη σκληρή μάχη με στόχο τη νίκη. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και εκείνους που δεν μας ψήφισαν αλλά συμμετείχαν στην όλη εκλογική διαδικασία  η οποία ήταν μια γιορτή της Δημοκρατίας. Καθώς επίσης και όλους τους συνυποψήφιους όλων των άλλων συνδυασμών για τον τίμιο προεκλογικό αγώνα που δώσαμε”, σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κόκουρας και συνέχισε:

“Σήμερα είναι μέρα γιορτής για όλους εμάς στο συνδυασμό μας. Από αύριο ξημερώνει όμως μια νέα μέρα στο δήμο μας που για να πάει μπροστά χρειπάζεται σκληρή δουλειά και συνεργασίας αφού αυτό επιτάσσει ο νέος νόμος για την αυτοδιοίκηση. Εμείς είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε με όλους για να πάμε μπροστά το δήμο μας και να υλοποιήσουμε σημαντικά αναπτυξιακά έργα”, υποστήριξε ο νέος δήμαρχος, ο οποίος με αφορμή την έντονη χαλαζόπτωση κυρίως στην περιοχή του Δαμασίου, αφού τόνισε ότι η περιοχή πλήττεται για 4η φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστηκα κάλεσε τον ΕΛΓΑ να προχωρήσει σε άμεσες και δίκαιες αποζημιώσεις.

Δείτε αναλυτικά τα τελικά αποτελέσματα στο δήμο Τυρνάβου ΕΔΩ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ