ΟΙ ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Με την έκτακτη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ξεκίνησαν χθες Σάββατο 1 Ιουνίου, οι διαδικασίες για την συγκρότηση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στην εκλογική περιφέρεια της Λάρισας.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης αποφασίστηκε η συγκρότηση πενταμελούς εκλογικής επιτροπής η οποία ανέλαβε να διερευνήσει και να συλλέξει διαθεσιμότητες για την επιλογή των υποψήφιων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Λάρισας.

Την επιτροπή απαρτίζουν τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, Πέτρος Παπαγεωργίου, Γιάννης Τσακνάκης, Γιώργος Κωσταρόπουλος, Αριστοτέλης Ανδρέου και Θανάσης Γκουντρουμπής.

ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

Παράλληλα με τις επίσημες συνεδριάσεις των επιτροπών του κόμματος που θα ολοκληρωθούν πιθανότατα την ερχόμενη Κυριακή 9 Ιουνίου με την οριστικοποίηση των ψξφοδελτίων από την Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, κορυφώνονται οι διεργασίες κομματικών στελεχών και ενδιαφερομένων ή προτεινόμενων να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο στο νομό.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του paidis.com βέβαιαη θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Β. Κόκκαλη, και των δύο βουλευτών Αννας Βαγενά και Νίκου Παπαδόπουλου. Από εκεί και πέρα για μία θέση στην ενδεκάδα ακούγονται ο οφθαλμίατρος Γιάννης Καριπίδης που καλύπτει και την ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας, ο εκδότης και τηλεοπτικός παραγωγός Χρήστος Αθανασιάδης, ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Γελαλής, ο εκπαιδευτικός Βασίλης Ζωγράφος και ο προερχόμενος από την προοδευτική συμμαχία συνδικαλιστής Βαγγέλης Αποστόλου, χωρίς να αποκλείεται να υπάρξει και υποψηφιότητα της οικονομολόγου Ζωής Ακριβούλη.

Ερωτηματικό αποτελεί η στάση του δημάρχου Τυρνάβου Παναγιώτη Σαρχώση τον οποίο σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες θέλει διακαώς στο ψηφοδέλτιο η Ο.Μ. Τυρνάβου του κόμματος, ενώ πολλοί είναι αυτοί που θέλουν στο ψηφοδέλτιο την πρώην δήμαρχο Γιάννουλης και αντιδήμαρχο Λαρισαίων Δέσποινα Αράπκουλε. Στο ψηφοδέλτιο πρέπει λόγω ποσόστωσης να υπάρχουν 4 άτομα του ιδίου φύλλου και ως εκ τούτου με δεδομένο ότι υπάρχει πληθώρα ανδρών υποψηφίων στο ΣΥΡΙΖΑ αναζητούν γυναίκες για τη στελέχωση του συνδυασμού, με τα ονόματα των κ.κ. Αννυσ Ψάρρα και Ευης Παπανίκα να συζητιούνται.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ

Παράλληλα, στο πλαίσιο του προεκλογικού σχεδιασμού του κόμματος και του μηνύματος συσπείρωσης και ενός ευρύτερου δημοκρατικού προσκλητηρίου ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, προγραμματίστηκε κοινή συνέλευση των δύο Οργανώσεων Μελών της Λάρισας, την Δευτέρα 3 Ιουνίου στις 8 το βράδυ στο ξενοδοχείο ΜΕΤΡΟΠΟΛ ( 6ος όροφος).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ