ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΤΑ ΜΟΝΟΚΟΥΚΙΑ…

Με τους υπαλλήλους του Πρωτοδικείου να εργάζονται πυρετωδώς προκειμένου να ολοκληρώσουν τη διαδικασία που αφορά στην επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών το ενδιαφέρον μοιραία εστιάζεται στη μάχη του σταυρού.

Χαρακτηριστική η καθυστέρηση αλλά και ο όγκος του εκλογικού υλικού, ενώ επίσημα αποτελέσματα όσον αφορά στη σταυροδοσία των υποψηφίων για το δήμο της Λάρισας και τους υπόλοιπους δήμους δεν αναμένονται νωρίτερα από τα μέσα της εβδομάδας.

«Στα καρφιά» μαθαίνουμε υποψήφιοι που δεν εκλέγονται ή βρίσκονται στο όριο, ενώ δεν έλειψαν και οι γκρίνιες μετά από διαρροές που μιλούν για «μονοκούκια» σε υποψηφίους συνδυασμών, σε Λάρισα, Τύρναβο και αλλού…

«Ορισμένοι φαίνεται πως δούλεψαν για την πάρτη τους αγνοώντας παρατάξεις και συνυποψήφιους που έτρεχαν και για το συνδυασμό», ήταν το πλέον κομψό που ξεστομίζεται.

«Για την ταμπακέρα τίποτα, πολύ τους βόλεψε κάποιους η γραμμή μιας και βρισκόταν εντός της», σχολίασε ο Λαρισαίος, επισημαίνοντας πως στην τελική ο ψηφοφόρος είναι που επιλέγει, πολλές φορές μάλιστα «έξω απ’το κουτί» και τους σχεδιασμούς των επιτελείων και αφήνοντας εκτός νυμφώνος γνωστά ονόματα με θητεία στο δημοτικό συμβούλιο.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ