ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Εκδήλωση την Κυριακή 9 Ιουνίου στη Λάρισα

Την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019, η δύναμη, η ελπίδα και η προσπάθεια θα «συναντηθούν» στην κοίτη του Πηνειού ποταμού, όπου όλοι μαζί θα περπατήσουμε για τον καρκίνο. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Περιφέρειας Θεσσαλίας, στο πλαίσιο των δράσεων

του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Περιφέρειας Θεσσαλίας Europe Direct, σε συνεργασία  με το Σύλλογο  Καρκινοπαθών Λάρισας και το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας, διοργανώνει για τέταρτη χρονιά περπάτημα ενάντια στην απομυθοποίηση των νεοπλασματικών ασθενειών.

Η άσκηση είναι πάρα πολύ σημαντικός παράγοντας πρόληψης αλλά και καταπολέμησης πολλών χρόνιων παθήσεων και βοηθάει στην καλύτερη ποιότητα ζωής.

Όπως τις προηγούμενες χρονιές η προσπάθεια αγκαλιάστηκε θερμά από όλους σας, περιμένουμε και φέτος, από κοινού, να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα απόρριψης των στερεοτύπων που ακολουθούν τόσο τη νόσο όσο και κάθε ένα από μας.

Την  Κυριακή 9 Ιουνίου σας περιμένουμε όλους να έρθετε στην όμορφη κοίτη του Πηνειού ποταμού και να περπατήσετε μαζί μας. Το σημείο έναρξης είναι το Κηποθέατρο Αλκαζάρ στις 09:00 π.μ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ