Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ Ν.Ε. ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ολοκληρώθηκε αργά χθες το βράδυ η συενδρίαση της Ν.Ε. Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ η οποία κατέληξε στην πρόταση της για ονόματα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του κόμματος στο νομό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ν.Ε. δεν ασχολήθηκε με την περίπτωση του υφυπουργού Βασίλη Κόκκαλη που τη χειρίζεται αποκλειστικά ο πρωθυπουργός που τον θέλει στο ψηφοδέλτιο του νομού, κάτι που άλλωστε επιθυμεί και ο υφυπουργός.

Τα ονόματα που περιλαμβάνονται στην πρόταση της Ν.Ε., είναι αυτά των δύο βουλευτών Αννας Βαγενά και Νίκου Παπαδόπουλου και ακολουθούν ο οφθαλμίατρος Γιάννης Καριπίδης που καλύπτει και την ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας, ο εκδότης και τηλεοπτικός παραγωγός Χρήστος Αθανασιάδης, ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Γελαλής, ο πρώην αντιδήμαρχος Λαρισαίων Παναγιώτης Νταής, ο εκπαιδευτικός Βασίλης Ζωγράφος ο προερχόμενος από την προοδευτική συμμαχία συνδικαλιστής Βαγγέλης Αποστόλου,  η πρώην πρόεδρος του δ.σ. δήμου Τυρνάβου Ρούλα Σουρλατζή, ο δικηγόρος Γιώργος Μίγας, η σκηνοθέτης Νάνσυ Σπετσιώτη και η ηθοποιός Χρυσούλα Χρήστου.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ