ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ Δ.Δ.Ε. Γ. ΚΑΨΑΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

Με την ευκαιρία της έναρξης των Πανελλαδικών εξετάσεων θα ήθελα να απευθυνθώ στις  υποψήφιες και στους υποψήφιους για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Ένας σημαντικός κύκλος της ζωή σας κλείνει, αυτός της μαθητικής ζωής, με τις ευχάριστες στιγμές να μένουν χαραγμένες στη μνήμη σας  και  εισέρχεστε σε μία διαδικασία που θα αποτελέσει την αρχή μιας καινούργιας πορείας με όνειρα, προσδοκίες και νέες προκλήσεις.

Από την πλευρά της Δ/νσης  Δ/θμιας  Εκπ/σης, η οποία όλα αυτά τα χρόνια είναι αμέριστος συμπαραστάτης στον αγώνα σας, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, σας διαβεβαιώνουμε ότι έχουμε λάβει όλα τα μέτρα, ώστε να  διασφαλιστεί η ομαλή, απρόσκοπτη και αδιάβλητη διαδικασία των εξετάσεων.

Να προσέλθετε στις εξετάσεις, με πίστη στον εαυτό σας και αισιοδοξία, προκειμένου να αξιοποιήσετε όλες τις γνωστικές ικανότητες και ψυχικές δυνάμεις για την επίτευξη του στόχου σας.

Ευχή δική μου αλλά και σύσσωμης της εκπαιδευτικής κοινότητας, των οικογενειών σας και όλων όσοι στάθηκαν  πολύτιμοι  αρωγοί στον προσωπικό σας αγώνα, είναι οι προσπάθειες σας να ανταμειφθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ