ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Ακόμη πιο ενισχυμένη αναμένεται να είναι φέτος η διοίκηση της ομάδας μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Αμπελώνα, καθώς πλέον το Δ.Σ θα απαρτίζεται από 16 άτομα, έπειτα από την Γενική Συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Αμπελώνα, που από το 2017 τελεί υπό νέα διοίκηση, λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα, παρουσιάζοντας ένα οργανωμένο και υγιές σύνολο, με πρότυπα τμήματα υποδομής και με μια ανδρική ομάδα, που πρωταγωνιστεί στο Πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ, τερματίζοντας στην κορυφή του πρωταθλήματος και το 2018 και το 2019.

Η ορθή λειτουργία του Συλλόγου έχει οδηγήσει όλο και περισσότερους ανθρώπους να ασχοληθούν με το μπάσκετ της πόλης, καθώς μέσα σε δύο χρόνια έχουν διπλασιαστεί τα μέλη του συμβουλίου.

Στα πλάνα για τη νέα χρονιά, η δημιουργία τμήματος κοριτσιών – γυναικών, η δημιουργία τμήματος παλαιμάχων, η συνέχιση των φιλανθρωπικών δράσεων, η περεταίρω ενίσχυση των τμημάτων υποδομής και η ανανέωση της ανδρικής ομάδας, με στόχο την παρουσίαση μιας άκρως ανταγωνιστικής ομάδας.

Η σύνθεση του Δ.Σ

Πρόεδρος: Σταύρος Κωτούλας

Αντιπρόεδρος: Βασίλης Τζουρμακλιώτης

Γραμματέας: Πρίαμος Γκανούρης

Ταμίας: Ηλίας Κατσαρός

Γενικός Αρχηγός: Γιάννης Κωτούλας

Υπ. Δημοσίων Σχέσεων: Δημήτρης Κοφοδήμος

Έφορος: Γιάννης Δουζένης

Μέλη: Στέλιος Τσολάκης, Νίκος Νινίκας, Κυριάκος Σόφλος, Σταύρος Νταλακούρας, Σόλων Γκόλτσιος, Δημήτρης Πιάνας, Παντελής Ζαφείρης, Θωμάς Γκανούρης και Νίκος Χασιώτης.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σταύρος Κωτούλας, μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του Συμβουλίου για την ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου. Το σύνθημα της ομάδας μας είναι “ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ – ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ” και το κάνουμε πράξη ξεκινώντας από τη διοίκηση. Εδώ και δυο χρόνια έχουμε ανοίξει διάπλατα τις πόρτες του Συλλόγου και αισθάνομαι πολύ χαρούμενος γιατί όλο και περισσότεροι νέοι άνθρωποι γίνονται μέλη αυτής της οικογένειας. Εμείς θα συνεχίσουμε να προχωρούμε ενωμένοι και με σταθερά βήματα, ευελπιστώντας ότι ο κόσμος θα συνεχίσει να αγκαλιάζει την προσπάθειά μας.

Όλοι μαζί, προχωρούμε…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ