ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΈΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Το Δίκτυο Πρεσβευτών Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων “Το.Be.Pac.” με την υποστήριξη της Alternative Innovative Development και του Ευρωπαικού Ιδρύματος Νεολαίας, προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να συμμετέχουν σε “Έκθεση φωτογραφίας” στo Φεστιβάλ Πηνειού τον Ιούνιο του 2019.

Η έκθεση φωτογραφίας έχει θεματική “Ανθρώπινα Δικαιώματα…Το μέλλον, το παρόν και το παρελθόν στη πόλη μας μέσα από τα μάτια των νέων”

Σκοπός της έκθεσης αποτελεί η αποτύπωση του παρελθόντος και του παρόντος στη πόλη της Λάρισας σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιωμάτα, την ισότητα και τις δημοκρατικές αξίες και η ανάδειξη του οράματος των ίδιων των πολιτών για το μέλλον της πόλης και την δημιουργία πιο ανοιχτής τοπικής κοινωνίας.

Η υποβολή των φωτογραφιών θα πρέπει να γίνει έως την 15 Ιουνίου 2019, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: contact.aidorg@gmail.com

Οι φωτογραφίες που θα επιλεγούν για την έκθεση από την Επιτροπή θα εκτυπωθούν και θα παρουσιαστούν στο Φεστιβάλ Πηνειού 2019.

Καθ’ όλη την διάρκεια του Φεστιβάλ οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να ψηφίζουν την αγαπημένη τους φωτογραφία.

Η απονομή του βραβείου θα γίνει στις 22 Ιουνίου από την Κριτική επιτροπή.

Οδηγίες προς ενδιαφερόμενους:

  1. Η υποβολή των φωτογραφιών θα πρέπει να γίνει έως την 15Ioυνίου 2019 στην ηλεκτρονική διεύθυνση διεύθυνση:contact.aidorg@gmail.com με τίτλο “Εκθεση φωτογραφίας “Το.ΒPac”. Με την αποστολή των φωτογραφιών ο δημιουργός θα πρέπει να δηλώσει ότι το φωτογραφικό έργο του ανήκει, ενώ για όσα πρόσωπα παρουσιάζονται στις φωτογραφίες να δηλώνει ότι είχε την συναίνεσή τους να φωτογραφηθούν και ότι φέρει κάθε σχετική ευθύνη.
  2. Κατά την αποστολή των φωτογραφιών θα πρέπει να αναγράφονται στοιχεία επικοινωνίας του (ονοματεπώνυμο δημιουργού, κινητό, θέμα φωτογραφίας)
  3. Ο τύπος των αρχείων θα πρέπει να είναι jpg.

Όροι συμμετοχής:

1     Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για κάθε ενδιαφερόμενο και ιδιαίτερα προσκαλούνται να συμμετέχουν νέοι.

2     Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να υποβάλλει 1 έως 3 φωτογραφίες έγχρωμες ή ασπρόμαυρες.

3     Οι φωτογραφίες να σχετίζονται με το θέμα της έκθεσης.

6     Προτείνεται η λήψη φωτογραφιών σε ανάλυση 16 Mp

Για περισσότερες πληροφορίες: Παπακωνσταντίνου Θεοφανώ, contact.aidorg@gmail.com, 6934138544

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ