ΕΤΟΙΜΗ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ…

Στην κορύφωση του προεκλογικού της αγώνα βρίσκεται η γνωστή Λαρισαία δικηγόρος και υποψήφια βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής στο νομό Μαρία Γαλλιού η οποία περιμένει την επίσημη προκήρυξη των εκλογών για να ρίξει στη μάχη όλα της τα όπλα.

Ηδη έχει έτοιμο ένα καλαίσθητο φυλλάδιο που έφτασε στα χέρια μας και στο οποίο ξετυλίγει πτυχές του χαρακτηρα της, το βιογραφικό της και τους στόχους που την οδήγησαν στην απόφαση να είναι υποψήφια βουλευτής στο νομό.

Με σύνθημά της “Δεν ζυγιάζω, δεν μετρώ, δεν βολεύομαι – ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι” η κ. Γαλλιού, μητέρα, επαγγελματίας και μαχήτρια βγαίνει στις επαφές με τους πολίτες και όπως μαθαίνουμε έχει βρει κοινή γλώσσα με τα λαϊκά στρώματα σε όλο το νομό.

Οσο για το όραμά της αυτό το περιγράφει ως εξής:

ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Ώς τρίτεκνη μητέρα και δικηγόρος, πιστεύω σθεναρά στη θεσμική στήριξη της οικογένειας, την προστασία των παιδιών και την αντιμετώπιση του σχολικού εκφοβισμού.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Για τη βελτίωση της ζωής όλων μας είναι απαραίτητη η διεκδίκηση ευκαιριών ανάπτυξης με ταυτόχρονη όμως στήριξη των αδύναμων κοινωνικών ομάδων.

ΙΣΟΝΟΜΙΑ

Ωs αυτοδημιούργητη επαγγελματίας αξιώνω την ισονομία για όλους και την καταπολέμηση κάθε φαινομένου ευνοιοκρατίας.

ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΤΟΜΕΑΣ

Ως γόνος κτηνοτροφικής οικογένειας αποτελεί προτεραιότητά η ενίσχυση της αγροτικής παραγωγής και του κτηνοτροφικού τομέα.

ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ/ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ

Η ανανέωση προσώπων και ιδεών, όταν συνδυάζεται με τεχνογνωσία και ήθος είναι κινητήριος δύναμη θετικών εξελίξεων.

ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Πίστη στο μέλλον και στις δυνάμεις μας για να αποδράσουμε από τη στασιμότητα και να ζήσουμε στην κοινωνία που ονειρευόμαστε με αρχές και αξίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ