ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΝΔ

Με κατοίκους στον Πυργετό συνομίλησε ο Χρ Κέλλας

«Η Κυβέρνηση αφήνει πίσω της ένα ατελείωτο μπάχαλο, διαλύοντας τη μεσαία τάξη και αδιαφορώντας για τα πραγματικά προβλήματα του ελληνικού λαού.

Οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των ιδιωτών προς την εφορία αλλά και προς τα ασφαλιστικά ταμεία αυξήθηκαν το πρώτο τρίμηνο του 2019, ενώ 250,000 συνάνθρωποί μας περιμένουν 2 και 3 χρόνια, για να πάρουν τη πετσοκομμένη από τον ΣΥΡΙΖΑ σύνταξή τους, χωρίς να ρωτά κανείς πώς επιβιώνουν!»

Τα ανωτέρω τόνισε, μεταξύ άλλων, ο αν. Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, συνομιλώντας με τους πολίτες, κατά την επίσκεψή του στον Πυργετό, προσθέτοντας:

«Πέφτουν, προσπαθώντας να “βολέψουν” όσους περισσότερους δικούς τους μπορούν. Πληθαίνουν οι καταγγελίες, που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, για “ρουσφετολογικές” μεθοδεύσεις της τελευταίας στιγμής, όπως οι μετατάξεις στη Βουλή.

Ακόμη, λίγες ώρες πριν την προκήρυξη των εθνικών εκλογών, συγκαλείται το Ανώτερο Συμβούλιο Μεταθέσεων Αξιωματικών της ΕΛΑΣ, με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων να καταγγέλλει τη συγκεκριμένη απόφαση ως “απροσχημάτιστη και ανήθικη”.

Οι συμπεριφορές αυτές και εν γένει η λογική του κομματικού κράτους παραπέμπουν σε άλλες εποχές και οφείλουμε να τις τελειώσουμε, άμεσα, για το καλό του τόπου μας!

Η Πατρίδα μας έχει ανάγκη από μία σύγχρονη και αποτελεσματική διακυβέρνηση, που θα υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον, απαλλάσσοντας τους πολίτες από άδικα βάρη και διασφαλίζοντας την δικαιοσύνη στη λειτουργία του Κράτους.

Αυτή τη διακυβέρνηση μπορεί να εγγυηθεί μόνο η αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ