ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΟΣΔΕ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΤΡΟΥ ΣΑΡΡΗ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Στον Τύρναβο στην οδό Ευθυμίας Γουνιτσιώτη 3 δίπλα στην πλατεία Αγοράς ξεκίνησε τη λειτουργία του γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης του γεωπόνου Πέτρου Σαρρή, το οποίο υποδέχεται και συντάσσει δηλώσεις καλλιέργειας ΟΣΔΕ, συντάσσει φακέλους για νέους αγρότες και σχέδια βελτίωσης και μεταβιβάσεις δικαιωμάτων.

Πρόκειται για ένα γραφείο που παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες συμβουλευτικής στους αγρότες της περιοχής και έρχεται να συμπληρώσει τη δραστηριότητα του γνωστού γεωπόνου που διατηρεί ανάλογο γραφείο και στη Λάρισα, στην οδό Ολύμπου 24.

Εν τω μεταξύ με αφορμή και τις πρόσφατες ανακοινώσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ για τις δηλώσεις ΟΣΔΕ ο κ. Σαρρής σημειώνει ότι οι δικαιούχοι ενιαίας ενίσχυσης θα πρέπει να βιαστούν με δεδομένο ότι την Τρίτη 18 Ιουνίου λήγει η προθεσμία υποβολής της αίτησης για ενιαία ενίσχυση και από την επόμενη όσες δηλώσεις δεν έχουν οριστικοποιηθεί θα κατατίθενται με πρόστιμο.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα γραφεία ή στα τηλέφωνα: 24924 00602, 2414 001366, 6947 526695.

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ

Στην ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ αναφέρονται τα εξής:

«Την Τρίτη 18/6/2019, λήγει οριστικά η προθεσμία υποβολής της ενιαίας αίτησης ενίσχυσης 2019. Με δεδομένο ότι ήδη έχει δοθεί παράταση ενός μήνα από την ΕΕ, σας ενημερώνουμε ότι η προθεσμία αυτή είναι τελική, υποχρεωτική από τον κοινοτικό κανονισμό, ισχύει για όλες τις χώρες της ΕΕ και το σύστημα θα κλείσει οριστικά για τις εμπρόθεσμες αιτήσεις στις 12μ.μ. αυτής της μέρας.

Από κει και πέρα και μέχρι τις 15/7/2019, θα παραλαμβάνονται αιτήσεις με ποινή καθυστέρησης ανά εργάσιμη μέρα, 1% επί του ποσού ενίσχυσης που θα είχε δικαίωμα να λάβει ο παραγωγός και 3% για όσους λάβουν δικαιώματα ενίσχυσης από το Εθνικό Απόθεμα για πρώτη φορά το 2019. Μετά τις 15/7/2019 οι αιτήσεις θα θεωρούνται απαράδεκτες και δε θα πληρώνονται.

Παρακαλούμε, να επισπεύσετε τη διαδικασία υποβολής της αίτησής σας είτε ONLINE μέσω του συστήματος του ΟΠΕΚΕΠΕ στο www.opekepe.gr, είτε μέσω του πολυπληθούς δικτύου ΚΥΔ που λειτουργεί πλέον στη χώρα, αναλυτικός κατάλογος των οποίων υπάρχει στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ προκειμένου να διασφαλίσετε τη σωστή υποβολή της αίτησής σας, απαραίτητη προϋπόθεση για τη σωστή πληρωμή σας».

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com