ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΑΝ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΣ

Την  Τετάρτη  6 Ιουνίου 2019  πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης των μαθητών και μαθητριών της ΣΤ΄ τάξης του σχολείου μας. Γονείς, συγγενείς, φίλοι και εκπαιδευτικοί του σχολείου μας χειροκρότησαν τους τελειόφοιτους σε μια από τις σημαντικότερες στιγμές της σχολικής τους διαδρομής.

Μια γιορτή που σηματοδότησε ένα τέλος και μια αρχή ταυτόχρονα. Το τέλος μιας περιπλάνησης έξι χρόνων που βίωσαν μαζί – μαθητές και εκπαιδευτικοί- προσπαθώντας να εξερευνήσουν άγνωστους τόπους που έκρυβαν το μυστήριο της γνώσης. Αλλά και μια αρχή, ένα νέο ταξίδι!

Η τελετή περιελάμβανε θεατρικά, αποχαιρετιστήριες ομιλίες εκπαιδευτικών και μαθητών και  απονομή αναμνηστικών αποφοίτησης από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Έκτης τάξης, παρουσίασαν τα θεατρικά: «Ο Δημόσιος Υπάλληλος» που είχε ως αναφορά μία ομάδα υπαλλήλων που αξιολογεί αιτήσεις υποψηφίων για τη θέση του δημοσίου υπαλλήλου και τις απορρίπτουν για ασήμαντους λόγους. Επίσης «Τον επαγγελματικό προσανατολισμό των νέων»  ένα θέμα που απασχολεί ιδιαίτερα γονείς και παιδιά.

Σε μια συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα τα παιδιά μίλησαν, θυμήθηκαν, τραγούδησαν και μοιράστηκαν σκέψεις και συναισθήματα για τη ζωή που πέρασαν επί έξι χρόνια.

Η Διευθύντρια του Σχολείου και οι εκπαιδευτικοί των μαθητών της Έκτης τάξης ευχήθηκαν ολόψυχα στα παιδιά:

«Καλή τύχη στους στόχους τους»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ