ΜΑΡΙΑ ΓΑΛΛΙΟΥ: ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΛΗΜΑ ΝΑ ΖΩΝΤΑΝΕΨΟΥΝ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ

«Ξεκινώ και επίσημα την προεκλογική μου εκστρατεία από τα χωριά των Φαρσάλων για δυο, σημαντικούς για μένα, συμβολικούς λόγους:

Είναι η επαρχία απ’ όπου κρατάνε η ρίζες της στενής μου οικογένειας, του άντρα μου και των τριών μου παιδιών, και, επιπροσθέτως, αυτή η εποχή είναι τ’ αλώνια, η εποχή δηλαδή που μετά τον σκληρό αγώνα μιας ολόκληρης χρονιάς, οι άνθρωποι της παραγωγής έρχονται να δρέψουν τους καρπούς της προσπάθειας αυτής.

Αυτό ακριβώς είναι και το μήνυμα που θέλω να στείλω, από δω, από την επαρχία Φαρσάλων: η Ελλάδα μπορεί να θρέψει τους καρπούς των προσπαθειών της, μόνο αν όλοι εμείς, εργαστούμε σκληρά στον τομέα που ο καθένας μας ξέρει, με το κράτος φίλο και σύμμαχο των προσπαθειών του λαού, και μιας κυβέρνησης χωρίς ιδεολογικές αγκυλώσεις και δόγματα, συνεπής και μετριοπαθής».

Τα παραπάνω τόνισε η δικηγόρος και υποψήφια βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής κα Μαρία Γαλλιού, η οποία επισκέφτηκε διαδοχικά τα χωριά Παλαιόμυλος, Νεράϊδα, Ξυλάδες, Αμπέλια, Ερέτρια, Αργιθέα, Ασπρόγεια, Ρήγιο, Πολυδάμειο, Άνω Βασιλικά, Κάτω Βασιλικά, Δασόλοφος, Σιτόχωρο, Ρεματιά, Βαμβακού.

Η κα Γαλλιού συνομίλησε με τους κατοίκους των χωριών αναπτύσσοντας τις θέσεις του Κινήματος Αλλαγής για τον πρωτογενή τομέα, ενώ, στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη ενίσχυσης των τοπικών κοινωνιών, έτσι ώστε οι νέοι άνθρωποι να μπορούν να παραμένουν στους τόπους καταγωγής τους.

«Οφείλουμε όλοι, μα ιδιαίτερα εμείς, οι νέοι άνθρωποι που μπαίνουμε στην πολιτική διαδικασία για να προσφέρουμε έναν εντελώς διαφορετικό αέρα, ορμής και ανανέωσης, να θέσουμε ως πρωταρχικό διακύβευμα της πολιτικής μας παρουσίας το ζωντάνεμα της υπαίθρου, ως αποτέλεσμα ενός απτού και δομημένου σχεδίου, που θα αναδεικνύει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των νέων, ιδιαίτερα, παραγωγών της χώρας μας. Η Ελλάδα δεν έχει άλλα περιθώρια απώλειας τόσο σημαντικού ανθρώπινου κεφαλαίου», κατέληξε η υποψήφια βουλευτής του ΚΙΝ. ΑΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ