ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΙΖΙΟΥ: ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ

«Με σχέδιο και συνέπεια η επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ θα δώσει την απαιτούμενη εξωστρέφεια στα μοναδικά ελληνικά προϊόντα και θα στηρίξει τον Έλληνα παραγωγό, στηρίζοντας έτσι την ίδια την ελληνική οικονομία». Τα παραπάνω δήλωσε από το Μεταξοχώρι Αγιάς, συμμετέχοντας στην 40η Γιορτή Κερασιού,

η δικηγόρος και πολιτευτής της ΝΔ κ. Στέλλα Μπίζιου.

Αναλυτικά στη δήλωση της η κ. Μπίζιου σημειώνει:

«Η Γιορτή Κερασιού αποτελεί πλέον έναν θεσμό για ολόκληρο το νομό μας και όχι μόνο. Ένα ακόμα εκπληκτικής ποιότητας ελληνικό προϊόν προβάλλεται στον τόπο του, συνδέοντας αρμονικά την διατροφική του αξία, με την ιστορία και τις παραδόσεις της περιοχής.

Αυτό θα πρέπει να αποτελέσει την αιχμή του δόρατος σε ένα συγκροτημένο σχέδιο που θα έχει ως στόχο να βγάλει τα τοπικά προϊόντα από τα στενά σύνορα του νομού μας, και να τα καταστήσει πραγματικά συγκριτικά πλεονεκτήματα για την οικονομία της χώρας μας.

Οφείλουμε στην Ελλάδα να δουλέψουμε όλοι οι εμπλεκόμενοι, ώστε τα τοπικά μας προϊόντα να αποτελέσουν την βάση του σχεδίου της παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας.

Το σχέδιο αυτό είναι έτοιμο και η επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ, επιτυγχάνοντας συνέργειες θα δώσει την απαιτούμενη εξωστρέφεια στα μοναδικά ελληνικά προϊόντα και θα στηρίξει τον Έλληνα παραγωγό, στηρίζοντας έτσι την ίδια την ελληνική οικονομία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ