ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑΣ ΖΩΓΡΑΦΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ

Εχοντας αναλάβει από πέρυσι μία πρωτοβουλία για τη στήριξη των παιδιών με χρόνια νοσήματα η πρόεδρος Θεοδώρα Κάλλα και τα μέλη της διοίκησης του τοπικού Ομίλου της Ουνέσκο διοργανώνοντας και μαραθώνιο αγάπης δεν θα μπορούσαν να λείπουν φέτος από τη δράση που διοργανώθηκε στη Βερδικούσια για τα παιδιά με

χρόνια νοσήματα.

Στη Βερδικούσια για δεύτερη συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε ο 2ος Ημιμαραθωνιος Βερδικούσιας για παιδιά κι ενήλικες. Τα Παιδιά έτρεξαν για τα Παιδιά με Χρόνια Νοσήματα δίνοντας ένα μήνυμα ανθρωπιάς κι αλληλεγγύης, ενώ τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου του χωριού όχι μόνο έτρεξαν αλλά ζωγράφισαν και για τα παιδιά με Χρόνια Νοσήματα.

Οι ζωγραφιές τους θα δωθουν στα παιδιά που νοσηλεύονται στους θαλάμους των Παιδιατρικων Κλινικών του Πανεπιστημιακου και του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Η Πρόεδρος του τοπικού ομίλου της ΟΥΝΕΣΚΟ κ. Κάλλα, οι Αντιπρόεδροι Α και Β κ.κ. Κωνστάντου και Μαυρίκη και τα μέλη του ΔΣ ευχαριστούν θερμά τον πρόεδρο της  ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, Ηλία Καφφε για την ανάδειξη του τόσο σημαντικού ζητήματος των Χρόνιων Νοσημάτων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ