ΑΝΥΠΟΦΟΡΗ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ… ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Αφόρητη τείνει να γίνει η κατάσταση για τους περίοικους του πάρκινγκ για μηχανάκια και μηχανές που λειτουργεί στο κέντρο της Λάρισας, εξαιτίας της ηχορύπανσης που ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες γίνεται ακόμη πιο αισθητή ιδιαίτερα τις βραδυνές ή τις μεσημεριανές ώρες κοινής ησυχίας.

Περίοικοι που επικοινώνησαν με το paidis.com υποστηρίζουν ότι ο διαπεραστικός θόρυβος των εξατμήσεων, σε συνάρτηση με τους συχνούς καβγάδες συνθέτουν μία απαράδεκτη και άκρως ενοχλητική κατάσταση για τοςυ ίδους και τις οικογένειές τους, που δεν μπορούν να βρουν την ησυχία τους μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και κυρίως της νύχτας.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά όπως καταγγέλλουν κάποιοι ασυνείδητοι έχουν μετατρέψει το χώρο σε υπαίθριο ουρητήριο με ότι μπορεί αυτό να συνεπάγεται.

Επειδή η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο οι περιοίκοι ζητούν την παρέμβαση του δήμου, υποστηρίζοντας ότι είναι αστοχία η δημιουργία του πάρκινγκ δίπλα σε σπίτια, αλλά και της αστυνομίας μήπως και παταχθεί το φαινόμενο των “πειραγμένων” εξατμήσεων που ξεσηκώνει στο πόδι όχι μόνο τη γειτονιά γύρω από το πάρκινγκ, αλλά και όλη τη Λάρισα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ