ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΛΑ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!

Σε χωριά του δήμου Κιλελέρ περιόδευσε ο Μ. Χαρακόπουλος

«Απέναντι στην ισότητα στη φτώχεια, με επιδόματα-χαρτζιλίκια που επαγγέλλεται ο ΣΥΡΙΖΑ, εμείς απαντάμε με ευκαιρίες για όλους σε καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας. Εργασία και αξιοπρέπεια απέναντι στα επιδόματα φτώχειας».

Τα παραπάνω τόνισε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, κατά τις επισκέψεις του σε χωριά του Δήμου Κιλελέρ, και συγκεκριμένα στους Αγίους Αναργύρους, τον Κραννώνα, το Ψυχικό, το Δοξαρά και το Μικρό Βουνό.

Ο Θεσσαλός πολιτικός επισήμανε ότι «δυστυχώς, βλέπουμε πως ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας, πανικόβλητοι από την κατάρρευση των ποσοστών τους, αλλά και την απουσία πειστικού αφηγήματος διακυβέρνησης, καταφεύγουν στο ύστατο μέσο άμυνας, που είναι η ύψωση ξεπερασμένων διαχωριστικών γραμμών του παρελθόντος.

Όπως, όμως, αποδείχθηκε στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές αλλά και τις ευρωπαϊκές εκλογές, οι Έλληνες είναι έτοιμοι να αλλάξουν σελίδα, αδιαφορώντας για τον “αντιδεξιό μπαμπούλα” με τον οποίο προσπαθούν να τους φοβίσουν. Όλοι πλέον αντιλαμβάνονται ότι για να πάει μπροστά η χώρα χρειάζεται ρεαλιστικό σχέδιο, ενότητα και σύμπνοια, όραμα και έργο, χωρίς παρωχημένες ιδεοληψίες και άγονη παρελθοντολογία.

Αυτό ακριβώς που προτείνει σήμερα η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Το μήνυμά μας απευθύνεται σε όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες, ανεξαρτήτως του τι ψήφισαν στο παρελθόν. Απέναντι στην κινδυνολογία του ΣΥΡΙΖΑ, την όξυνση και τους τεχνητούς διχασμούς, εμείς προτάσσουμε το πρόγραμμά μας, που απαντάει στα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ