ΤΟ ΚΚΕ(Μ-Λ) ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 7ΗΣ ΙΟΥΛΗ ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ

Τα θυελλώδη χρόνια που πέρασαν, οι δυνάμεις του συστήματος πέρασαν σε σαρωτική επίθεση απέναντι στο λαό. Μισθοί, συντάξεις, κοινωνικές κατακτήσεις, λαϊκές ελευθερίες βρέθηκαν στο στόχαστρο σε ένα περιβάλλον πολεμικών κινδύνων στην περιοχή κάτω από το βάρος της ιμπεριαλιστικής επιθετικότητας.

ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ-ΔΝΤ-κεφάλαιο ενορχηστρώνουν τον πρωτοφανή ιστορικό αναχρονισμό. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είχε σημαντική προσφορά στο σύστημα, ενώ ΝΔ και λοιποί του αστικού μπλοκ έπαιζαν το ρόλο του εγγυητή της επίθεσης. Ο λαός σήμερα είναι μπροστά σε νέα επίθεση, όποια και αν είναι η επόμενη κυβέρνηση.

Την περίοδο που πέρασε, παρουσιάστηκαν διάφορα πολιτικά «σχέδια» και ξεφύτρωσαν πολλές φαεινές, κόλπα και εύκολες «λύσεις». Ενάντια σε αυτόν τον αποπροσανατολισμό, επιμέναμε και επιμένουμε  ότι ο μόνος δρόμος που μπορεί να βάλει φρένο στη σύγχρονη βαρβαρότητα που επελαύνει, είναι ο δρόμος της αντίστασης σε αυτήν, της διεκδίκησης των βασικών δικαιωμάτων στη ζωή, του μαζικού αγώνα και της λαϊκής οργάνωσης σε όλα τα επίπεδα.

Το ΚΚΕ(μ-λ) συμμετέχει στις εκλογές για να υποστηρίξει ότι τώρα που γκρεμίζονται οι αυταπάτες, δεν πρέπει ο λαός να πει «ζήτω οι νέες αυταπάτες». Ότι οι εκλογές δε φέρνουν καμία αλλαγή. Ότι οι αγώνες αντίστασης και διεκδίκησης πρέπει να συγκροτηθούν άμεσα. Ενάντια στον πόλεμο, τη φτώχεια, τη φασιστικοποίηση, τη συντριβή των λαϊκών κατακτήσεων. Ότι η προοπτική είναι με την εργατική τάξη, το λαό μας και τους λαούς της περιοχής να χαραχτεί ο επαναστατικός δρόμος για ανεξαρτησία και σοσιαλισμό.

Το ΚΚΕ(μ-λ) βρίσκεται σταθερά ενάντια και έξω από τις επιδιώξεις του συστήματος. Υποστηρίζοντας την πολιτική και οικονομική ανεξαρτησία του από το σύστημα και το αστικό κράτος, δεν παίρνει κρατική χρηματοδότηση. Τη μάχη τη δίνει στηριγμένο στις δικές του δυνάμεις.

Καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους της οργάνωσης να δώσουν με ενθουσιασμό τη μάχη ώστε η φωνή του ΚΚΕ(μ-λ) να φτάσει όσο το δυνατόν πλατύτερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ