ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΑ ΝΙΚΑΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΠΑΙΔΩΝ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

dav

Με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία ολοκληρώθηκε η τελική φάση του Πανελλαδικού πρωταθλήματος τένις παίδων & κορασίδων 2019 (κάτω των 10 ετών), στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Νίκαιας Λάρισας το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Ιουνίου 2019.

Στην τελική φάση του πρωταθλήματος, αγωνίστηκαν 46 κορυφαίοι αθλητές /τρίες της χώρας, σε μια επίσημη κατηγορία που αποτελεί τον προθάλαμο του αγωνιστικού junior τένις της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης.

Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες που επικράτησαν τις δυο ημέρες διεξαγωγής του τουρνουά, οι μικροί αντισφαιριστές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και εντυπωσίασαν με το υψηλό επίπεδο τένις που παρουσίασαν αλλά και με την άψογή αθλητική συμπεριφορά τους εντός & εκτός γηπέδων.

Η τεχνογνωσία και η πολύχρονη εμπειρία διοργάνωσης πανελλαδικών τουρνουά των ανθρώπων του ΟΑ Νίκαιας διασφάλισαν την επιτυχία του τουρνουά. O Διευθυντής αγώνων κος Παπαστέργιου Θωμάς, εξήρε το αγωνιστικό επίπεδο όλων των αθλητών/τριών και το όμορφο θέαμα που παρουσίασαν, ενώ ευχαρίστησε τους γονείς, συνοδούς & προπονητές για τις προσπάθειες που καταβάλλουν καθημερινά, διασφαλίζοντας την εν γένει πρόοδο των παιδιών τους. Επιδιαιτήτρια του τουρνουά ήταν η κα Καφφέ Μαγδαληνή, η οποία με την βοήθεια του προσωπικού του ΟΑ Νίκαιας,  διεκπεραίωσε με άψογο τρόπο την οργανωτική ροή του πρωταθλήματος.

Η αγωνιστική παρουσία του ΟΑ Νίκαιας σε τελική φάση Πανελλαδικού πρωταθλήματος, ήταν για μια ακόμη φορά εντυπωσιακή. Με την συμμετοχή 12 αθλητών & αθλητριών (αριθμός ρεκόρ) πιστοποίησε την μακροχρόνια παράδοση του ομίλου στην ανάδειξη του δυναμικού αθλητών στις αναπτυξιακές ηλικίες.

Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους, ο κος Δημήτριος Καφφές μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, η πρόεδρος του ΟΑ Νίκαιας κα Πέπη Ακριβούλη και σύσσωμο το Δ.Σ. του ομίλου, ο προπονητής της εθνικής ομάδας γυναικών (Fed Cup) κος Τάσος Μπαβέλας και πλήθος κόσμου.

Αναλυτικά οι νικητές ανά κατηγορία:

Αγόρια

1ος νικητής: Νούλας Αλέξανδρος (ΟΑ Νίκαιας Λάρισας)

2ος νικητής: Καρνιάτης Μαρίνος (ΟΑ 3ΒΗΤΑ)

3οι νικητές: Ρήγας Δ. (Φθιωτικός ΟΑ) & Αυγέρης Α. (ΑΟΑ Μενεμένης)

Αγόρια κατηγορία consolation

1ος νικητής: Σιδεράκος Θησέας (ΑΣ Ορφέας Λάρισας)

2ος νικητής: Μαρινόπουλος Ν. (ΟΑ Αθηνών)

Κορίτσια

1η νικήτρια: Πετσούλα Ευθυμία (ΟΑ Δεσκάτης)

2η νικήτρια: Ζαχαράκη Μαρία (Ηράκλειο ΟΑΑ)

3ες  νικήτριες: Παπά Ζ. (ΑΣ Αντισφαίριση & Ζωή) & Γιακούλα Ε. (ΟΑ Ευόσμου)

Κορίτσια κατηγορία consolation

1η νικήτρια: Καναβαράκη Ε. (ΑΟ Πεύκης)

2η νικήτρια: Ριζούλη Ε. (ΟΑ Νίκαιας Λάρισας)

Αναλυτικά αποτελέσματα, φωτογραφίες:

www.eefoa.gr   www.nikeatennisclub.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ