ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Την ευκαιρία να συζητήσει με φίλους του κτηνοτρόφους από την ευρύτερη περιοχή του Αμπελώνα είχε σήμερα το πρωί ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Β. Κόκκαλης, υποστηρίζοντας ότι για τον ίδιο οι κτηνοτρόφοι είναι στενοί συνεργάτες από τους οποίους ενημερώνεται για το που πονά η κτηνοτροφία και ανταλλάσσοντας απόψεις

προσπαθεί να βρει λύσεις σε προβλήματα.

Ο κ. Κόκκαλης επιχείρησε ένα σύντομο απολογισμό του έργου που επιτέλεσε όλο αυτό το διάστημα στο υπουργείο, τονίζοντας ότι έμειναν ακόμη να γίνουν πολλά προς όφελος της κτηνοτροφίας δεσμεύθηκε για άμεση αντιμετώπιση σημαντικών εκκρεμοτήτων, επισημαίνοντας ότι στιο υπουργείο για μεγάλο διάστημα ασχολήθηκαν με εκκρεμμότητες που κληρονόμησε η κυβέρνηση από τη συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, υποστήριξε ότι σήμερα πλέον οι κτηνοτρόφοι αλλά και οι γεωργοί εισπράττουν στην ώρα τους τις ενισχύσεις και ότι πολύ σύντομα θα φέρουν καρπούς οι προσπάθειες για πάταξη των νοθειών και των ελληνοποιήσεων στο γάλα.

Ο κ. Κόκκαλης κλείνοντας επεσήμανε ότι οι κτηνοτρόφοι και μνήμη έχουν και πολύ καλά γνωρίζουν ποιος στάθηκε δίπλα τους τα τελευταία χρόνια και αυτό θα το εκφράσουν στην κάλπη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ