Ο ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ…

Κοινωνικοαστυνομική ιστορία – Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΤΣΙΟΣ, υποστράτηγος ΕΛ.ΑΣ. ε.α.

Το τηλέφωνο του Δ/τή χτύπησε και από την άλλη γραμμή του τηλεφώνου άκουσε τη φωνή ενός άνδρα ο οποίος του συστήθηκε ονομαστικά.

Είστε ο κ. Δ/τής ; Ονομάζομαι ……………., είμαι πολιτευτής, θα είμαι υποψήφιος βουλευτής στις επόμενες βουλευτικές εκλογές και ελπίζω με μεγάλη βεβαιότητα και εν δυνάμει βουλευτής.

—Μάλιστα κύριε…….τι θα θέλατε;

—Θα σας μιλήσω ανοιχτά και χωρίς περιστροφές. Κύριε. Δ/τά, θα ήθελα τη βοήθεια και την εξυπηρέτησή σας σε ένα σοβαρό προσωπικό μου θέμα που μου προέκυψε το τελευταίο χρονικό διάστημα.

—Παρακαλώ πείτε μου τι σας συμβαίνει ;

–Να, ξέρετε εδώ και λίγο καιρό δέχομαι στο γραφείο μου καθημερινά τηλεφωνήματα από κάποια κοπέλα η οποία μου λέει ότι της αρέσω, με έχει ερωτευθεί παράφορα και θέλει να κάνει σχέση μαζί μου. Εγώ της είπα να έλθει στο γραφείο μου για να γνωρισθούμε από κοντά. Πραγματικά ένα απόγευμα μπήκε στο γραφείο μου μία τρισδιάστατη γυναίκα, πολύ εντυπωσιακή και όμορφη και μου είπε ότι είναι ”φάν” μου, θα με στηρίξει στις εκλογές, με χαιρέτισε ευγενικά και έφυγε χωρίς να προλάβω να της πω να καθίσει και να συζητήσουμε περισσότερο. Μετά από λίγο δέχθηκα ένα τηλεφώνημα κατά πάσα πιθανότητα από την ίδια γυναίκα που μου είπε να την λέω ”Μαρία” και μου πρότεινε να βρεθούμε κάπου έξω για να γνωρισθούμε καλύτερα. Ο τρόπος της, τα λόγια της και το χαδιάρικο της φωνής της με έχουν λίγο ”πασπατέψει” και ιδιαίτερα αυτά που μου είπε στο επόμενο τηλεφώνημά της.

–Αν επιτρέπεται τι σας είπε ;

–Να μου είπε μερικά καψούρικα. “Αγόρι μου είσαι κούκλος, είσαι Θεός, είσαι παίδαρος, το μέταλλο της φωνής σου με τρελαίνει ,αντρούλη μου, θέλω να κάνω σχέση μαζί σου, θέλω τη γοητεία και τον ανδρισμό σου, είσαι το ίνδαλμά μου, είσαι το φετίχ μου, κάποια μέρα θα γίνεις υπουργάρα, θα σου δώσω ότι πολυτιμότερο έχω και το έχω κρατήσει για ”πάρτη” σου”. Μου λέει και πολλά άλλα τέτοια καυχησιάρικα ερωτόλογα. Καλά εντάξει τα έχω αυτά τα προσόντα !! , αλλά φοβάμαι μήπως η ”δουλειά” είναι ”στημένη” από ένα εσωκομματικό μου αντίπαλο για να με εκθέσει και έτσι θα με πετάξει έξω από το παιγνίδι των εκλογών… Θέλω από σας να μάθετε ποιά είναι και τι ”βιολί βαράει”. Θέλω να της κλείσω ραντεβού και να πάτε εσείς να δείτε ποιά είναι.

—Λυπάμαι αυτό δεν μπορώ να το κάνω, γιατί δεν υπάρχει κάτι παράνομο και δεν μπορώ να ικανοποιήσω την επιθυμία σας. Μπορείτε να απευθυνθείτε στον Ο.Τ.Ε. για την καταγραφή των τηλεφωνικών συνδιαλάξεων, ή εμπιστευθείτε κάποιον δικό σας, ή βάλτε ντετέκτιβ, γιατί είναι προσωπικό και εσωτερικό θέμα.

—Μα θα γίνω ”ρόμπα”…γιατί μπορεί να με ”δουλεύει”….

—-Τότε μη ”τσιμπάτε” αφού κινδυνεύετε να εκτεθείτε.

–Μάλλον αυτό θα κάνω γιατί επί πλέον δεν σας είπα από την αρχή ;; ότι είμαι και φρεσκοπαντρεμένος και αν τυχόν μάθει κάτι η γυναίκα μου ”την έβαψα”. Η πεθερά μου με έχει ”στη μπούκα” γιατί δεν με γουστάρει και περιμένει ”στη γωνία” με το δίκαννο για να με ”στείλει”. Δεν θα της δώσω αυτή τη χαρά… Να σας ρωτήσω και κάτι τελευταίο; Γιατί με λέει ”Νώντα”; Την ρωτάω γιατί με λέει Νώντα και αυτή μου απαντάει ότι είναι το μυστικό της. Πάντως αν είναι αυτή η γυναίκα που ήλθε για λίγο στο γραφείο μου , με έχει ”ψιλοκαψουρέψει”…

—-{ Δ/τής}–Που να ξέρω; Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας. Η θα έχει κάποιο απωθημένο, η πέσατε σε μουρλή, η το πιθανότερο σας κάνει πλάκα,η ”παίζει” κάτι άλλο. Πάντως …..ετυμολογικά και …ενημερωτικά, το ”Νώντας” προέρχεται από το αρχαίο Επαμεινώνδας……..

Μπορεί να έχει….. αδυναμία στο όνομα, μαζί με σας……. αφού έχετε και τα προσόντα…….

(Μετά από λίγο στον Υποδ/τη).

Κύριε υποδ/τά τι λές και εσύ ; Περίπτωση; Αν εκλεγεί θα μας σώσει στα σίγουρα…….Το ”προξενειό” πάντως… το γλύτωσα… τυχερή η γυναίκα μου…..

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ