ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΙΖΙΟΥ: ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΕΛΛΑΔΑ 

Περιοδεία και επαφές με παραγωγούς αλλά και καταναλωτές, στις λαϊκές αγορές των Φαρσάλων και της Ελασσόνας πραγματοποίησε η δικηγόρος και πολιτευτής της ΝΔ κ. Στέλλα Μπίζιου.

Η κα Μπίζιου είχε για μια ακόμη φορά, την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με δεκάδες πολίτες, ακούγοντας τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στα προβλήματα που προκύπτουν από την υπέρμετρη φορολόγηση των προϊόντων, δεδομένο που δημιουργεί σοβαρά προβλήματα τόσο στους παραγωγούς, όσο και στους καταναλωτές.

Η πολιτευτής της ΝΔ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην προσωπική δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη για μείωση των φορολογικών συντελεστών, κάτι που θα οδηγήσει στην πραγματική ανάπτυξη της οικονομίας. «Δεν υπάρχει κανένας άλλος δρόμος που να οδηγεί σε ανάπτυξη της οικονομίας από αυτόν της μείωσης των φορολογικών συντελεστών, με ταυτόχρονη πάταξη της υψηλής φοροδιαφυγής», επεσήμανε η ίδια χαρακτηριστικά.

Μιλώντας με τους πολίτες τόνισε πως «η επόμενη μέρα των κρίσιμων εκλογών του Ιουλίου, θα πρέπει να βρει όλους τους Έλληνες ενωμένους. Ένας άνεμος αισιοδοξίας και ανανέωσης πνέει ήδη στην Ελλάδα και οφείλουμε όλοι μαζί να τον μετατρέψουμε σε πνοή δημιουργίας με στόχο να βάλουμε οριστικό τέλος στις παθογένειες του χθες.

Στόχος μας είναι μια αυτοδύναμη Ελλάδα που δεν θα θυμίζει σε τίποτα τις σκοτεινές μέρες της χρεοκοπίας. Οι νέοι άνθρωποι μπαίνουμε μπροστά στη μάχη αυτή», κατέληξε η πολιτευτής της ΝΔ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ