ΜΑΡΙΑ ΓΑΛΛΙΟΥ: ΩΣ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

«Οι νέοι άνθρωποι που μπαίνουμε στον πολιτικό στίβο, οφείλουμε να δείξουμε στον κόσμο το αισιόδοξο πρόσωπο της πολιτικής. Οφείλουμε, πρωτίστως να ακούσουμε τους πολίτες και τα προβλήματα τους. Αυτό ήρθα να κάνω εγώ. Να ακούσω πρώτα εσάς. Να ακούσω τις αγωνίες και τα άγχη σας.

Να μοιραστούμε τις ανησυχίες και τις αμφιβολίες. Ο πολιτικός δεν μπορεί να είναι ο αφ’ υψηλού κριτής του λαού, αλλά υπηρέτης του κοινού οράματος για μια πιο δίκαιη κοινωνία».

Τα παραπάνω τόνισε η δικηγόρος και υποψήφια βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ κ. Μαρία Γαλλιού, επισκεπτόμενη χωριά της επαρχίας Φαρσάλων. Η κ. Γαλλιού άκουσε τους πολίτες, οι οποίοι άφησαν τις αγροτικές τους εργασίες για να την υποδεχθούν και ανέλυσε το πρόγραμμα του Κινήματος για την επόμενη μέρα.

«Ο αγώνας αυτός δεν είναι αγώνας ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ. Είναι αγώνας για το μέλλον της Ελλάδας. Για το μέλλον μιας χώρας που θα πρέπει να βρει τον δρόμο της ανάπτυξης και να δημιουργεί ίσες ευκαιρίες για τους πολίτες. Μόνο το Δημοκρατικό Κέντρο μπορεί να αποτελέσει τον εγγυητή αυτής της πορείας», τόνισε η ίδια χαρακτηριστικά

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ