ANOIXΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΛΙΑΚΟΥΛΗ

Αγαπητοί και Αγαπητές Συμπολίτες μου,
Φίλοι και Φίλες,
ΌΛΟΙ και ΟΛΕΣ σας,  συναγωνιστές μου στη ζωή

Ο χρόνος ίσως δεν μας επιτρέψει να επικοινωνήσουμε  προσωπικά, γι’ αυτό θέλω να μοιραστώ λίγες σκέψεις μαζί σας, με την επίσημη έναρξη  του προεκλογικού αγώνα.

Είμαι υποψήφια βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής στις επικείμενες εθνικές εκλογές.

Με τους περισσότερους από σας, γνωριζόμαστε καλά, χρόνια τώρα.

Βρισκόμαστε συχνά μαζί, κυρίως στον κοινωνικό μας χώρο, καθώς ζω μόνιμα στη Λάρισα, εργάζομαι ως μαχόμενη δικηγόρος, εδώ είναι το σπίτι μου, εδώ είναι τα παιδιά μου, εδώ η ζωή μου.

Γεννήθηκα στον κάμπο. Σ’ αυτή τη γη, οι γεννήτορές μου- κολίγοι  του ιστορικού Κιλελέρ, ανακάτεψαν τον ιδρώτα τους με το χώμα.

Αυτό με ακολουθεί πάντα…

Κι ο τόπος μας, με καθορίζει βαθιά –  η Λάρισα, η Ελασσόνα, τα Φάρσαλα, η Αγιά, ο Τύρναβος, τα Τέμπη, το Κιλελέρ…

Εσείς, είστε οι δικοί μου Άνθρωποι.

25 χρόνια τώρα στην αυτοδιοίκηση, σε κάθε γωνιά του νομού, συνεργαστήκαμε, συνυπήρξαμε και συνδεθήκαμε, μέσα από τους κοινούς αγώνες για προκοπή. Δώσαμε μαζί τις μεγάλες μάχες για να σταματήσει η καύση του πετ-κοκ, να καθαρίσουν τα ποτάμια μας από τα απόβλητα, να επαναλειτουργήσει το Εργοστάσιο Ζάχαρης, να προστατευθεί το περιβάλλον, η δημόσια υγεία, να αναδειχθεί το αρχαίο θέατρο, να αξιοποιήσουμε τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα, να γίνει ο νομός μας, μια σύγχρονη ευρωπαϊκή διοικητική ενότητα.

Τα τελευταία χρόνια και μέχρι σήμερα,  υπηρετώ την άμισθη θέση της Προέδρου του Κέντρου Πρόληψης ΟΚΑΝΑ. Εκεί με σκληρή δουλειά, επιμονή και αγάπη για τον τόπο, ένα προσωπικό μου όραμα – έγινε συλλογικό στοίχημα.

Δημιουργήσαμε το «Εργαστήρι Ζωής», ένα καμάρι για το νομό μας, τη χώρα και την Ευρώπη. Ενώσαμε το νομό μας – ενώσαμε τους φορείς μας – ενώσαμε τη δύναμή μας κι ανεβήκαμε στο ψηλότερο βάθρο, πήραμε το ΒΡΑΒΕΙΟ Πρόληψης 2018 του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Σηκώσαμε στην Ευρώπη την ελληνική σημαία και αποδείξαμε ότι ΜΑΖΙ  μπορούμε πολλά

Μέσα από τις κοινές αγωνίες μας, οικοδομήσαμε μεταξύ μας, μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και εκτίμησης, με απλότητα και ειλικρίνεια

Συγκινηθήκαμε μαζί, απογοητευθήκαμε μαζί, γλεντήσαμε τις νίκες μας, πικραθήκαμε για τις ήττες μας, ενώσαμε τα χέρια μας, υπερασπιστήκαμε τις αξίες μας, επικρίναμε τις αδικίες …

ΜΕΙΝΑΜΕ    ΜΑΖΙ    ΣΤΑ   ΔΥΣΚΟΛΑ   ΚΑΙ   ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΜΕ   ΠΟΛΛΑ.

Δεν πρόδωσα ποτέ τις αρχές και τις αξίες μου, δεν έγινα ποτέ πολιτικός

γυρολόγος

ΗΜΟΥΝ, ΕΙΜΑΙ και ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ!

Σήμερα, απευθύνομαι σε όλους εσάς, με συγκίνηση και αίσθημα μεγάλης ευθύνης.

ΤΩΡΑ, χρειάζομαι τη δική σας στήριξη, γιατί νιώθω ότι έχω μέσα μου πολλά να δώσω, στον τόπο  και στους Ανθρώπους

Γιατί νιώθω να με συνεπαίρνει η απλότητα της σχέσης μας, αλλά και η δυνατότητα να δημιουργήσω περισσότερα, να φέρουμε ξανά τη Λάρισα στο προσκήνιο της χώρας και της Ευρώπης, με συνδημιουργούς και συνοδοιπόρους, πάλι  ΕΣΑΣ !

Αυτό  είναι  το  προσωπικό μου όραμα.

…..Γιατί η πολιτική ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΑΣ, αλλά  ΓΙΑ ΝΑ

ΣΤΕΓΑΖΕΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ

Σας στέλνω την αγάπη μου

Ευαγγελία Λιακούλη

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ