ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Η ΑΜΠΕΛΩΝΙΤΙΣΣΑ ΡΟΥΛΑ ΣΟΥΡΛΑΤΖΗ – ΖΑΧΑΡΑΚΗ

Με στόχο “να μην γυρίσει η Ελλάδα πίσω” η Χαρίκλεια (Ρούλα) Σουρλατζή Ζαχαράκη, πρόεδρος της επιτροπής παιδείας του δήμου Τυρνάβου και πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου αποδέχθηκε την πρόταση που της έγινε και θα είναι υποψήφια βουλευτής στο νομό Λάρισας με τον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία.

Μιλώντας στο paidis.com για την απόφαση της αυτή αναφέρει:

Εν όψει των εθνικών εκλογών αποφάσισα να συμμετέχω ως υποψήφια βουλευτής Ν. Λάρισας  και να μπω στη μάχη της κάλπης στις 7 Ιουλίου. Όσοι με γνωρίζετε, καταλαβαίνετε ότι δεν πήρα αβασάνιστα αυτή την απόφαση.

Πέντε χρόνια στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Τυρνάβου αλλά και τα περισσότερα χρόνια της ζωής μου σε συλλόγους καθώς  και σε οργανωμένους χώρους της αριστεράς με δίδαξαν πάρα πολλά.

Ειδικά τα πέντε τελευταία χρόνια γνώρισα  και συμμετείχα από κοντά στις προσπάθειες που γίνονται για να πάρει μια διαφορετική κατεύθυνση  ο τόπος μας , ο Δήμος μας ,ο νομός μας , η χώρα μας γενικότερα.

Είχα την τύχη να δουλέψω κοντά σε αξιόλογους ανθρώπους  και πραγματικά νιώθω μεγάλη τιμή αλλά και ευθύνη τη  συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία με επικεφαλής  τον Αλέξη Τσίπρα.

Για να αλλάξουν τα πράγματα, πρέπει όλο και περισσότεροι να συμμετέχουμε σ΄ αυτή την προσπάθεια που γίνεται με τους ανθρώπους που συμμετέχουν σ΄ αυτό το ψηφοδέλτιο και τον ξανά υποψήφιο για Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα   βοηθώντας με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας.

Στις εκλογές αυτές επιλέγουμε τους ανθρώπους που θα ορίσουν το μέλλον του τόπου. Τις ιδέες, τα προγράμματα και τους στόχους υπάρχουν τα πρόσωπα που τις εκφράζουν και τις υλοποιούν.

Όλοι γνωρίζετε ότι μετράω  πάντα τα λόγια  μου και κρατάω τις υποσχέσεις που δίνω.

Σας υπόσχομαι ότι τιμώντας με την ψήφο σας το όνομά μου θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω  ώστε να έχουμε ένα καλύτερο κόσμο για εμάς και τα παιδιά μας.

Φίλες και φίλοι, ξέρετε τι έχετε ζήσει αλλά σίγουρα ξέρετε και πώς θέλετε να ζήσετε.

Δώστε μας τη δύναμη με την ψήφο σας να ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ. Να κοιτάξουμε μπροστά , με αισιοδοξία και πίστη στο μέλλον!!!”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ