ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Η ΜΕΙΩΣΗ 30% ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ!

Σε χωριά του δήμου Κιλελέρ ο Μ. Χαρακόπουλος

«Η ΝΔ από την πρώτη στιγμή που θα αναλάβει τη διακυβέρνηση του τόπου, με την ισχυρή εντολή που θα της δώσουν οι Έλληνες πολίτες στην κάλπη της 7ης Ιουλίου, είναι αποφασισμένη να βάλει μπρος τις μηχανές της ελληνικής οικονομίας, πετυχαίνοντας τον μεγάλο στόχο της ανάπτυξης.

Και για το λόγο αυτό, άμεσα θα ληφθούν μέτρα μείωσης της φορολογίας που είναι η μεγαλύτερη τροχοπέδη στις παραγωγικές επενδύσεις και βασική αιτία της οικονομικής ασφυξίας της μεσαίας τάξης, και πρωτίστως των αγροτών». Τα παραπάνω τόνισε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, κατά τις επισκέψεις του στα χωριά του Δ. Κιλελέρ Ν. Καρυές, Χαρά, Σοφό, Καλό Νερό και Μύρα.

Ο Θεσσαλός πολιτικός ανέφερε ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ήδη δεσμευτεί για άμεση οριζόντια μείωση του ΕΝΦΙΑ για όλους τους Έλληνες και παντού στη χώρα κατά 30%. Ταυτόχρονα, θα καταργήσει το τέλος επιτηδεύματος, οι συντελεστές ΦΠΑ από 13% και 24% θα πέσουν αντιστοίχως σε 11% και 22%, ενώ ο πρώτος φορολογικός συντελεστής από 22% σήμερα θα μειωθεί στο 9% για εισοδήματος έως 10.000 ευρώ με αφορολόγητο 1.000 ευρώ για κάθε παιδί.

Το πακέτο αυτό, με σειρά άλλων βασικών παρεμβάσεων, σε ένα κλίμα ασφάλειας και αισιοδοξίας, μπορεί να κάνει τη διαφορά, που όλοι οι Έλληνες προσδοκούμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ