“ΜΕ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΘΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ”

O Κατσιαντώνης από χωριά του Δήμου Τεμπών

Σε Ελάτεια, Μακρυχώρι, Κυψελοχώρι και Ευαγγελισμό βρέθηκε χθες ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κατσιαντώνης.

Αρχικά συναντήθηκε με κατοίκους του Κυψελοχωρίου, όπου για ακόμη μία φορά δήλωσε την αντίθεση του για τη νέα δομή μεταναστών στην περιοχή, επισημαίνοντας ξανά τα προβλήματα που εγκυμονούν και που καθιστούν απαγορευτική τη λειτουργία του. Αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις του προς τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, μέσα από τις οποίες ζητούσε την ανάκληση της απόφασής του για το Κέντρο, και τόνισε ότι θα είναι δίπλα στους κατοίκους του Κυψελοχωρίου και στο δίκαιό τους.

“Η Ελλάδα έχει δύο επιλογές” τόνισε ο Γιώργος Κατσιαντώνης μιλώντας στους κατοίκους των χωριών που επισκέφθηκε. “Η πρώτη είναι να συνεχίσει να υπομένει τους σκληρούς φόρους που επέβαλλε η προηγούμενη κυβέρνηση. Και η δεύτερη είναι ο σεβασμός στον συνάνθρωπο μέσα από το πρόγραμμα της Ν.Δ και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Με λιγότερους φόρους, κίνητρα και επενδύσεις που θα φέρουν δουλειές, αξία στον αγροτικό κόσμο και την παραγωγή του, κομβικές ενέργειες για την επιστροφή των νέων πίσω στον τόπο τους”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ