ΠΟΛΥΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΛΑΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (ΦΩΤΟ)

Πλήθος κόσμου την Παρασκευή στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου, όπου και τελέστηκε η πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία προς τιμήν του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου, ο οποίος μετέφερε την ονομαστική του εορτή λόγω ότι συμπίπτει με την εορτή

του Προκαθημένου της Εκκλησίας της Ελλάδος, Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου του Β´.

Πλήθος κόσμου, πολιτικές και στρατιωτικές αρχές προσήλθαν στον ναό προκειμένου να συμπροσευχηθούν και να ευχηθούν στο σεπτό Ποιμενάρχη, ενώ του πανηγυρικού Αρχιερατικού συλλείτουργου προεξήρχε ο εορτάζων Αρχιερεύς, συλλειτουργούντων των Σεβασμιότατων Μητροπολίτων Καστορίας κ. Σεραφείμ, Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, Σύρου κ. Δωροθέου, Ιλίου κ. Αθηναγόρου, Κίτρους κ. Γεώργιου, Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμόθεου, Καρπενησίου κ. Γεωργίου, Σταγών κ. Θεόκλητου, ενώ συμπροσευχόμενος παρέστη ο Σεβ. Σισανίου κ. Αθανάσιος.

Προ της απολύσεως ο κ. Ιερώνυμος ευχαρίστησε όλους για την τιμητική παρουσία τους και παρακάλεσε να προσεύχονται για να φέρει εις πέρας την ύψιστη αποστολή του, ενώ το Σάββατο 15 Ιουνίου, από τις 6:00 το απόγευμα έως τις 9:00 το βράδυ, ο κ. Ιερώνυμος θα δεχθεί τις επισκέψεις των πιστών στο Επισκοπείο.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ