«ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Μηνύματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης το μεσημέρι της Πέμπτης στην κεντρική πλατεία της Λάρισας όπου και πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου Σμιξιωτών σε συνεργασία με την Νοσοκομειακή Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου και την υποστήριξη του Δήμου Λαρισαίων,

ενώ από το παρών στην εκδήλωση προσφοράς για το συνάνθρωπο έδωσε ο υποψήφιος βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Αναγνωστόπουλος στηρίζοντας από τους πρώτους τη δράση.

«Πολυεργαλείο» ο ιδιαίτερα αγαπητός νεαρός εκπαιδευτικός, χαίρει της εκτίμησης του προέδρου Βασίλη Λεβέντη που «στάζει μέλι» για την υποψηφιότητά του, πιστεύοντας πολύ στην όρεξη και το δυναμισμό του για το προεκλογικό τρέξιμο του κόμματος στο νομό.

Πανταχού παρών ο Γιώργος τον δικαιώνει καθημερινά, αφού το απόγευμα της ίδιας μέρας εκπροσώπησε την Ένωση Κεντρώων στην τελετή αδελφοποίησης της Λάρισας με την πόλη Μιραφλόρες του Περού, ενώ σε έναν αγώνα δρόμου έσπευσε πρόσφατα και στα γυρίσματα προεκλογικού σποτ του κόμματος με θέμα το πελατειακό κράτος, όπου και συμμετείχε αναδεικνύοντας και… υποκριτικό ταλέντο για τις ανάγκες της Ένωσης Κεντρώων!

Είπαμε πολυεργαλείο ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος και… βέλος στην πολιτική φαρέτρα του Β. Λεβέντη για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ