ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ κ. ΤΣΙΠΡΑ

Σε Μοσχοχώρι, Νέο Περιβόλι, Μεγάλο Μοναστήρι, Κιλελέρ και Χάλκη περιόδευσε ο Μ. Χαρακόπουλος

«Οι αγρότες του κάμπου θα έχουν την ευκαιρία στις κάλπες της 7ης Ιουλίου να δώσουν εκ νέου, μετά τις ευρωεκλογές, με μεγαλύτερη ακόμη ένταση, την κατάλληλη απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ και στον κ. Τσίπρα για τα 4,5 χρόνια εμπαιγμού. Ο αγροτικός κόσμος ξέρει πλέον από την καλή και την ανάποδη τι σημαίνει αριστερά,

και ουδείς μπορεί πιά να τον ξεγελάσει με ψεύτικες υποσχέσεις». Τα παραπάνω τόνισε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, κατά τις επισκέψεις που πραγματοποίησε σε Μοσχοχώρι, Νέο Περιβόλι, Μεγάλο Μοναστήρι, Κιλελέρ και Χάλκη.

Ο Θεσσαλός πολιτικός σημείωσε ότι «ο κ. Τσίπρας, αντιλαμβανόμενος ότι οι αγρότες πλέον του γυρίζουν την πλάτη, θεωρώντας τον παντελώς αναξιόπιστο, λόγω των καταστροφικών πολιτικών που εφάρμοσε εναντίον τους, αποφάσισε να ηγηθεί του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Λάρισα, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να αναστρέψει το αρνητικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

Στην κάλπη, όμως, θα αντιληφθεί ότι ούτε το “ματσάκι γυρίζει” ούτε οι αγρότες είναι λωτοφάγοι. Αυτή τη φορά, ο αγροτικός κόσμος θα είναι αυτός που θα επικυρώσει την μεγάλη πολιτική αλλαγή για την χώρα, την νίκη της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη».

loading...