ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΤΗΣ ΧΑΛΚΗΣ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Το νηπιαγωγείο της Χάλκης επισκέφθηκε, με αφορμή τη λήξη του σχολικού έτους, ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο δήμαρχος είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από το εκπαιδευτικό προσωπικό του νηπιαγωγείου για το πρόγραμμα με τίτλο «Γνωρίζω το χωριό μου»

που εκπόνησαν οι μικροί μαθητές και μαθήτριες υπό την επίβλεψη της νηπιαγωγού Σταυρούλας Ρίζου. Τα παιδιά επισκέφθηκαν γειτονιές του χωριού, εκκλησίες και άλλους χώρους, ενημερώθηκαν για τα σημερινά και τα παλαιότερα επαγγέλματα των κατοίκων, έκαναν «μια βόλτα στο παρελθόν» μέσα από το φωτογραφικό αρχείο του δασκάλου Στυλιανού Τσιλιάκου και στο τέλος συνέταξαν μια επιστολή την οποία παρέδωσαν στο δήμαρχο.

Ο Θανάσης Νασιακόπουλος αφού συνομίλησε μαζί τους, συνεχάρη τα παιδία και τις εκπαιδευτικούς για αυτή τους την προσπάθεια και τους διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος θα στηρίζει τέτοιες πρωτοβουλίες. Στη συνάντηση ήταν παρούσες η διευθύντρια του νηπιαγωγείου Σταθούλα Πρίντζιου, η νηπιαγωγός Παγώνα Πιτσίλκα, οι αντιδήμαρχοι αγροτικής ανάπτυξης, καθαριότητα και πρασίνου Χρήστος Χατζούλης, οικονομικών και τεχνικών έργων Σπύρος Καλέτσιος και οι δημοτικοί σύμβουλοι Τριαντάφυλλος Τσινούλης και Κώστας Χατζηκωνσταντίνου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ