Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΑΓΙΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΦΜ ΤΗΣ ΚΥΜΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ Α1

Το επόμενο 5νθήμερο οι αποφάσεις δηλώνει στο paidis.com ο Θ. Ριζούλης

Αν μη τι άλλο τάραξε τα λιμνάζοντα, λόγω καλοκαιριού, μπασκετικά νερά της Λάρισας ο πρόεδρος του Ερμή Αγιάς Θ. Ριζούλης, επιβεβαιώνοντας το ενδιαφέρον του για την εξαγορά του ΑΦΜ της Κύμης και την αγωνιστική παρουσία της νέας ομάδας που θα προκύψει με την ονομασία «Λάρισα BC» στην Α1 Εθνική κατηγορία από τη νέα σεζόν.

«Έχουμε συμφωνήσει σε όλα με τον πρόεδρο Α. Θεοδώρου και τα παιδιά της Κύμης, που αναμένουν πλέον τις δικές μας κινήσεις, ενώ το επόμενο 5νθήμερο θα είμαι σε θέση να ανακοινώσω και επίσημα τις αποφάσεις μου», ανέφερε σε δηλώσεις του στη σελίδα ο πρόεδρος του Ερμή Αγιάς, σημειώνοντας πως το θέμα είναι καθαρά οικονομικό και βρίσκεται σε επαφές με χορηγούς για την κάλυψη περίπου 200.000 ευρώ, θεωρώντας πως το μπάτζετ της κατηγορίας θα αγγίξει συνολικά τα 900.000 ευρώ περίπου.

Όπως μας ανέφερε ο κ. Ριζούλης σε περίπτωση που ευοδωθεί το εγχείρημα ο Ερμής θα αγωνισθεί στις τοπικές κατηγορίες, ενώ η νέα ομάδα που θα προκύψει από την εξαγορά του ΑΦΜ θα αγωνίζεται στη Λάρισα με προπονητή τον Κώστα Κεραμιδά.

«Δεν είμαι σε θέση να συντηρήσω δύο ομάδες, μία στην Α1 και μία στην Α2 Εθνική», ξεκαθάρισε ο πρόεδρος του Ερμή, που απαντώντας και σε σχόλια των φιλάθλων επέμεινε πως «ούτως ή άλλως η ομάδα είχε ξεφύγει από τα στενά όρια της Αγιάς», υπογραμμίζοντας ωστόσο πως πάντα θα στηρίζεται και το τοπικό μπάσκετ.

«Θα δούμε τα οικονομικά μεγέθη και την ανταπόκριση που θα έχουμε και θα πράξουμε αναλόγως», κατέληξε ο πρόεδρος του Ερμή, τοποθετώντας τις σχετικές ανακοινώσεις στα τέλη της εβδομάδας και ξεκαθαρίζοντας πως «είτε στην Α1 είτε στην Α2 προπονητής θα είναι ο Κώστας Κεραμιδάς».

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ