ΚΕΛΛΑΣ ΣΕ ΚΟΚΚΑΛΗ: ΞΥΝΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΓΚΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΟΠΑΝΗ. ΔΕΚΤΟ ΤΟ ΝΤΙΜΠΕΪΤ

«Εκπλήσσομαι με την αμετροέπεια του κ. Κόκκαλη να προκαλέσει εμένα και τους υπόλοιπους Βουλευτές της ΝΔ σε μία αναμέτρηση, της οποίας το αποτέλεσμα έχει ήδη κριθεί από τον ελληνικό λαό. Είναι υφυπουργός της Κυβέρνησης, που παρέδωσε το όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς και αναγνώρισε “μακεδονικό έθνος”

και “μακεδονική γλώσσα”.

Της Κυβέρνησης, που υποθήκευσε τη δημόσια περιουσία της χώρας για 100 χρόνια στο υπό ξένη διοίκηση “Υπερταμείο” και διέλυσε τη μεσαία τάξη, φέρνοντας σε απόγνωση τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους μας με τη βαριά φορολογία, τις παράλογες ασφαλιστικές εισφορές, την κατάργηση του αγροτικού πετρελαίου, το “πάρτυ” στις “ελληνοποιήσεις” κρέατος και γάλακτος.

Της Κυβέρνησης, που τάχθηκε υπέρ της απομάκρυνσης της Πατρίδας από την Εκκλησία και την ορθόδοξη συνείδηση, ψηφίζοντας την ουδετεροθρησκεία στη διαδικασία της συνταγματικής αναθεώρησης.

Της Κυβέρνησης, που προσπάθησε να διχάσει την κοινωνία, χαρακτηρίζοντας ως ακροδεξιό, όποιον διαφωνούσε μαζί της, ενώ στηρίχθηκε στην ακροδεξιά, προκειμένου να επιβιώσει πολιτικά.»

Τα ανωτέρω δήλωσε ο αν. Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, αναφορικά με την πρόσκληση του υποψήφιου βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ν. Λάρισας, κ. Β. Κόκκαλη, σε τηλεμαχία (ντιμπέιτ) ενόψει των εθνικών εκλογών, προσθέτοντας:

«Δεν του φταίει κανείς του κ. Κόκκαλη, που αποφάσισε να ενταχθεί στο κόμμα-“φούσκα” του κ. Καμμένου. Επιλογή του ήταν, όπως και η ψήφος εμπιστοσύνης, που έδωσε στον κ. Τσίπρα, προκειμένου να περάσει τη Συμφωνία των Πρεσπών και να παραμείνει στην εξουσία, κρατώντας την υπουργική του καρέκλα λίγους μήνες παραπάνω. Ας πρόσεχε!

Τώρα, προσπαθεί να “συγκινήσει” το κομματικό ακροατήριο του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να ανταγωνιστεί τους νέους “συντρόφους” του και να επανεκλεγεί.

Μόνο που προσπαθεί να το κάνει με λάθος τρόπο και ξύνεται στην γκλίτσα του τσοπάνη. Δεκτή η πρόκληση για συζήτηση, μάλιστα, εφ’ όλης της ύλης. Μόνο να βιαστεί και να μας πει το πότε, γιατί συντρέχουν οι περιορισμοί της προεκλογικής περιόδου».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ