ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από σήμερα Τρίτη 18 Ιουνίου ο προεκλογικός σχεδιασμός του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Λάρισας.

Με σημείο συγκέντρωσης το εκλογικό κέντρο του κόμματος, που βρίσκεται στον πεζόδρομο της Πατρόκλου, στον αριθμό 18, κλιμάκια υποψήφιων βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και της Προοδευτικής Συμμαχίας, περιόδευσαν το πρωί σε περιοχές, φορείς και υπηρεσίες της ευρύτερης περιοχής.

Ειδικότερα, οι υποψήφιοι βουλευτές, Δημήτρης Γελαλής, Βασίλης Ζωγράφος και Παληογιάννη Καίτη, βρέθηκαν στο πλευρό αγροτών της επαρχίας Φαρσάλων, οι καλλιέργειες των οποίων καταστράφηκαν ολοσχερώς από την σφοδρή χαλαζόπτωση που συνέβη το απόγευμα της περασμένης Κυριακής.

Η υποψήφια βουλευτής, Άννα Βαγενά, περιόδευσε στις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, συνομιλώντας με τους εργαζόμενους της Περιφέρειας, αλλά και πολίτες.

Οι υποψήφιοι βουλευτές, Νίκος Παπαδόπουλος και Χρυσούλα Χρήστου, περιόδευσαν στις υπηρεσίες του Δήμου Λαρισαίων στο κτήριο του Δημαρχείου.

Τέλος, ο υποψήφιος βουλευτής, Βαγγέλης Αποστόλου, περιόδευσε διαδοχικά στο Δασαρχείο Λάρισας και το Κατάστημα Κράτησης Λάρισας, όπου συζήτησε με τους εργαζόμενους της εξωτερικής και εσωτερικής φρουράς τα προβλήματα που αφορούν τον κλάδο τους.

btr

Επισημαίνεται ότι όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, τόνισαν στις συναντήσεις και επαφές τους ότι το διακύβευμα των εθνικών  εκλογών της 7ης Ιουλίου είναι ποιοι θα κυβερνήσουν τα επόμενα χρόνια και με ποιο πρόγραμμα, αν θα είναι μια πορεία συνεχούς ελάφρυνσης των στρωμάτων που επλήγησαν περισσότερο και συνέχιση της εξόδου από την κρίση ή αν θα είναι επιστροφή στη λιτότητα και τη διάλυση του κοινωνικού κράτους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ