«ΣΑΡΩΣΑΝ» ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ Γ.Σ ΝΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σαρωτική εμφάνιση που συνοδεύτηκε από πρωτιές, χρυσά, ασημένια και χάλκινα μετάλλια πραγματοποίησαν οι νεαρές αθλήτριες του Γ.Σ ΝΙΚΗ Λάρισας που μετείχαν το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Ιουνίου στους αγώνες της Προκριματικής Φάσης Ρυθμικής Γυμναστικής Συλλόγων και Ατομικού Δ’ Κατηγορίας

(Παγκορασίδων), Β’ περιφέρειας, που πραγματοποιήθηκαν στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας Θεσσαλονίκης και την αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης».

Μετά από σπουδαία εμφάνιση, η οποία όχι μόνο χειροκροτήθηκε θερμά από τους φιλάθλους που βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της Μίκρας αλλά κέντρισε και το ενδιαφέρον ομοσπονδιακών τεχνικών αποσπώντας κολακευτικότατα σχόλια για τη δουλειά που γίνεται και το μέλλον των αθλητριών, τα κορίτσια του συλλόγου επέστρεψαν στη Λάρισα δικαιωμένα για την προσπάθεια και την αγωνιστικότητα που επέδειξαν, αλλά και… φορτωμένα μετάλλια και εμπειρίες!

Πιο συγκεκριμένα τα αποτελέσματα του διημέρου είχαν ως εξής:

1η θέση για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια στο σύνθετο ομαδικό της προκριματικής φάσης Δ’ κατηγορίας Β’ περιφέρειας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΤΟΜΙΚΟΥ
LEVEL A

1η θέση στο σύνθετο ατομικό από την αθλήτρια ΚΑΣΚΑΜΠΑ ΜΥΡΤΩ
2η θέση στο σύνθετο ατομικό από την αθλήτρια ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
5η θέση στο σύνθετο ατομικό από την αθλήτρια ΚΑΡΚΑΝΤΟΥ ΣΤΕΛΛΑ

LEVEL B
1η θέση στο σύνθετο ατομικό από την αθλήτρια ΖΑΧΟΥ ΑΦΕΝΔΡΑ
2η θέση στο σύνθετο ατομικό από την αθλήτρια ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΦΑΝΗ
3η θέση στο σύνθετο ατομικό από την αθλήτρια ΔΡΟΣΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ

Παράλληλα αξίζει να επισημανθεί πως εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν και οι πρωτοεμφανιζόμενες αθλήτριες του συλλόγου ΤΟΠΑΛΙΔΗ ΕΥΘΥΜΙΑ και ΣΤΑΜΑΤΗ ΕΥΑΝΘΙΑ, ενώ τα μέλη της διοίκησης συγχαίρουν τις νεαρές αθλήτριες, τις προπονήτριες τους Σοφία Κανάκη, Ευδ. Πιτσίλκα, Ανθή Μαρκέλλα Μάντζιου και τις χορογράφους Μ. Νατσαρίδου και Α. Ντάνου για τη νέα διάκριση, αποτέλεσμα δουλειάς, ταλέντου και άψογης συνεργασίας με τους γονείς των αθλητριών, αλλά και τους χορηγούς που στηρίζουν την προσπάθεια του συλλόγου.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ