ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΙΖΙΟΥ: ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Εχοντας αποκτήσει μία πολύτιμη εμπειρία στον δύσκολο προεκλογικό αγώνα του 2015 όταν και ως η νεώτερη υποψήφια στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο νομό κατάφερε να συγεντρώσει περισσότερες από 10.000 ψήφους η δυναμική και μάχιμη δικηγόρος Στέλλα Μπίζιου θα είναι εκ νέου υποψήφια με τη ΝΔ στο ψηφοδέλτιο του νομού.

Για κάποιους μία τέτοια σημαντική επίδοση το 2015 θεωρείται σημαντική “προίκα”. Για την κ. Μπίζιου όμως ο αγώνας του σταυρού είναι μία καθημερινή μάχη σε όλο το νομό με επαφές και ατέλειωτες συζητήσεις με τους πολίτες.

Ποιά είναι:

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελασσόνα και είναι κόρη του επιχειρηματία Νίκου Μπίζιου ο οποίος διετέλεσε επί σειρά ετών αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Ελασσόνας και της Λιζαβέτ Μπίζιου, με καταγωγή από τη Συκαμινέα Ολύμπου Ελασσόνας.

Είναι απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Κάτοχος τίτλου Μεταπτυχιακών Σπουδών (MSc in Business Administration for Lawyers) του ALBA Graduate Business School of Athens με εξειδίκευση στο Εμπορικό και Τραπεζικό Δίκαιο.

Ξένες γλώσσες: Αγγλικά, Γερμανικά.

Αρχικά εργάστηκε ως ασκούμενη δικηγόρος και συνεργάτης για τέσσερα έτη στην Εταιρία Δικηγόρων της Αθήνας «Γ.Σ Κωστακόπουλος και Συνεργάτες» και κατόπιν τούτου ως Δικηγόρος στην Κεντρική Νομική Υπηρεσία της Τράπεζας ALPHA BANK στην Αθήνα.

Το 2010 επιστρέφει στην ιδιαίτερη πατρίδα της την Ελασσόνα οπότε και άρχισε να εργάζεται ως συνεργαζόμενη δικηγόρος της ALPHA BANK (Κεντρικό Κατάστημα Λάρισας) αποκτώντας ταυτόχρονα το δικό της δικηγορικό γραφείο στην πόλη της Λάρισας. Από το 2011 έως και σήμερα παρέχει υπηρεσίες ως αποκλειστική Νομική Σύμβουλος στο Επιμελητήριο Λάρισας, έχοντας την επιστασία του Τμήματος ΓΕ.ΜΗ (Γενικού Εμπορικού Μητρώου Εταιριών) του Νομού Λάρισας. Το 2014 αποκτά από το Υπουργείο Δικαιοσύνης τον τίτλο της Διαπιστευμένης Διαμεσολαβήτριας.

Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας και του Συνδέσμου Σαμαριναίων Λάρισας και Περιχώρων «Η Αγία Παρασκευή» απ’ όπου έλκει την ιδιαίτερη καταγωγή της.

Από νεαρή ηλικία αναπτύσσει έντονη κοινωνική και πολιτική δράση, με αποκορύφωμα τη συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, το 2015, ως η νεαρότερη σε ηλικία υποψήφια που κατάφερε με την πρώτη φορά να κερδίσει την εμπιστοσύνη 10.000 και πλέον πολιτών του ν. Λάρισας, κατατάσσοντάς την στην τέταρτη θέση του συνδυασμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ