Η ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΚΙΝΑΛ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ

Το μήνυμα της Ευαγγελίας Λιακούλη από το Λιβάδι

Στην απουσία της κυβέρνησης από μια σειρά ζητημάτων ζωτικής σημασίας για την ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας, που υποβαθμίζουν την ζωή των κατοίκων της, αναφέρθηκε  στη διάρκεια της ομιλίας της η υποψήφια βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, ενώ ειδική αναφορά έκανε στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής,

που μπορεί με έμπνευση και σχέδιο, να αποτελέσει μοναδικό ευρωπαϊκό προορισμό, αλλά και κέντρο παραγωγής ποιοτικών προϊόντων.«Η Ελλάδα δεν αντέχει νέες περιπέτειες, κι εσείς με την ψήφο σας στις 7 Ιουλίου, είστε οι αγγελιοφόροι αυτού του μηνύματος», τόνισε σε πλήθος κόσμου, στα πλαίσια περιοδείας της στο Λιβάδι Ελασσόνας, η κ. Ευαγγελία Λιακούλη.

Η τοπική παραγωγή και η κτηνοτροφία, ήταν στο επίκεντρο της συζήτησης που ακολούθησε με τους κατοίκους να εκφράζουν την αγωνία τους για την εγκατάλειψη και την σταδιακή ερημοποίηση της περιοχής, καθώς δεν δίνονται κίνητρα σε νέους να παραμείνουν στην περιοχή  και να υποστηρίξουν την παραγωγή και τον τόπο τους.

Στην ομιλία της η κ. Λιακούλη τόνισε ότι «η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής, είναι ψήφος στην ομαλότητα, στην αποκατάσταση των εισοδημάτων, κυρίως των μικρών και των αδύναμων, των μικρομεσαίων, των αγροτών και των κτηνοτρόφων, που χτυπήθηκαν περισσότερο από την πολιτική των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ