ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Απόσπασμα εκπομπής την περίοδο των μεγάλων αγροτικών αγώνων όταν βρισκόταν ως εκπρόσωπος της συντονιστικής επιτροπή των αγροτών σε αντιπαράθεση με τον τότε υπουργό Γεωργίας Στέφανο Τζουμάκα, ανήρτησε στη σελίδα του στο fb, ο υποψήφιος βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Θανάσης Νασίκας με τίτλο:

“Για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί”.

Στην ανάρτησή του αναφέρει:

“Αποσπάσματα από τους μεγάλους αγώνες της αγροτιάς, σε συνομιλία με τον υπουργό γεωργίας Στέφανο Τζουμάκα σε εκπομπή του πρώην υπουργού και βουλευτή της Ν.Δ. Πάνου Παναγιωτόπουλου. Ευκαιρίες που χάθηκαν και οδήγησαν στην σημερινή ερημοποίηση της υπαίθρου.
Η γεωργία και η κτηνοτροφία είναι το μέλλον της Ελλάδος και για αυτό πρέπει να παλέψουμε. Για αυτό πιστεύω στην Ελληνική Λύση και στον Κυριάκο Βελόπουλο γιατί κατάλαβε περισσότερο από όλους πως η πρωτογενής παραγωγή και η μεταποίηση είναι το μέλλον της Ελλάδος”.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ. Αποσπάσματα από τους μεγάλους αγώνες της αγροτιάς, σε συνομιλία με τον υπουργό γεωργίας Στέφανο Τζουμάκα σε εκπομπή του πρώην υπουργού και βουλευτή της Ν.Δ. Πάνου Παναγιωτόπουλου. Ευκαιρίες που χάθηκαν και οδήγησαν στην σημερινή ερημοποίηση της υπαίθρου. Η γεωργία και η κτηνοτροφία είναι το μέλλον της Ελλάδος και για αυτό πρέπει να παλέψουμε. Για αυτό πιστεύω στην Ελληνική Λύση και στον Κυριάκο Βελόπουλο γιατί κατάλαβε περισσότερο από όλους πως η πρωτογενής παραγωγή και η μεταποίηση είναι το μέλλον της Ελλάδος.

Δημοσιεύτηκε από Νασούλιας Αθανάσιος Νασίκας στις Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ