ΚΙΝΑΛ ΛΑΡΙΣΑΣ: ΔΙΜΕΤΩΠΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΔ

Συνεδρίασε η Νομαρχιακή Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα του Κινήματος Αλλαγής Λάρισας με καθολική  συμμετοχή των μελών της.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής , τα μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ,οι Δημοτικές Οργανώσεις του νομού, οι υποψήφιοι βουλευτές , περιφερειακοί και δημοτικοί  σύμβουλοι, καθώς επίσης και πρώην γραμματείς περιφερειακών και νομαρχιακών επιτροπών του ΠΑΣΟΚ στρατευμένοι στην κοινή προσπάθεια ενόψει των κρίσιμων Εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Ο γραμματέας της Ν.Ε. Στέλιος Τσιάκαλος αφού εξέφρασε την αισιοδοξία του μεταφέροντας τα θετικά μηνύματα που έρχονται καθημερινά από μέλη και στελέχη του Κινήματος Αλλαγής  του νομού, στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κρισιμότητα των εθνικών εκλογών και ζήτησε από τα μέλη εγρήγορση και συστράτευση τις επόμενες 20 μέρες  στον αγώνα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα του Κινήματος .

Επισήμανε την αυτόνομη πορεία του Κινήματος Αλλαγής , τόνισε ιδιαίτερα ότι ο αγώνας είναι διμέτωπος απέναντι στη Νέα Δημοκρατία και στον Σύριζα και ζήτησε απ΄όλους να αναδείξουν το «Σχέδιο Ελλάδα» το πρόγραμμα του Κινήματος για την ανάπτυξη και την κοινωνική δικαιοσύνη.

Ανακοίνωσε στα μέλη τη λειτουργία του Εκλογικού Κέντρου στην οδό Κούμα 23 (απέναντι από το Γαλλικό Ινστιτούτο) και την κεντρική προεκλογική εκδήλωση που θα οριστικοποιηθεί και θα ανακοινωθεί επίσημα τις επόμενες μέρες, πιθανότατα με ομιλητή κεντρικό στέλεχος.

Τέλος αποφασίστηκε η λειτουργία επιτροπής επικοινωνίας στα ΜΜΕ και social media με τη συμμετοχή των Αντώνη Οικονόμου, Ρίτας Απρίλη, Στέφανου Παπανώτα και Νίκου Κοσμέτσα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ