ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ Η ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΡΥΑΣ

Την Παρασκευή 14-06-2019 πραγματοποιήθηκε στο Γυμνάσιο Καρυάς  η τελετή αποφοίτησης  των μαθητών της Γ τάξης.  Η εκδήλωση που έγινε στην αυλή του σχολείου και ώρα 19.30 μ.μ, περιελάμβανε θεατρικό δρώμενο των μαθητών όλων των τάξεων, που απέδωσαν άψογα τους ρόλους τους, προσφέροντας  γέλιο αλλά και συγκίνηση

στους παρευρισκομένους. Η εκδήλωση άρχισε με την είσοδο των μαθητών  και με ομιλία του Διευθυντή  του σχολείου κ.Γκουγκουλ ιάνου Αδάμου ,που σε γενικές γραμμές  ευχαρίστησε τον κόσμο, τους γονείς ,τους καθηγητές και ευχήθηκε  συγκινημένος στους  μαθητές καλή πορεία στο Λύκειο αλλά και στη ζωή τους.

Στην συνέχεια πήραν τον λόγο οι μαθητές της  Γ Γυμνασίου που ευχαρίστησαν τους  καλεσμένους και εξέφρασαν τα συναισθήματα τους για το τέλος της  γυμνασιακής τους ζωής. Ακολούθησαν χαιρετισμοί του Δημάρχου Ελασσόνας κ. Ευαγγέλλου ,του εκπροσώπου της Iεράς Μητρόπολης Ελασσόνας Αρχιμανδρίτη Νεόφυτο της Ιεράς Μονής  Αγ.Τριάδας   καθώς και χαιρετισμός της εκπροσώπου του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κ. Παπαδοπούλου    Σοφίας .Αποδόθηκαν τιμητικές  πλακέτες  στους απόφοιτους και αναμνηστικά δώρα σε όλους τους μαθητές.

Τα  θεατρικό δρώμενο με τίτλο «Οι Αναμνήσεις …ταξιδεύουν» , απέσπασε το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου  καθώς οι μαθητές έπαιξαν , τραγούδησαν , χόρεψαν και συγκίνησαν τους θεατές.

Στην συνέχεια ανέλαβε η ορχήστρα,αποτελούμενη από τους Θ.Σαματζή,Δ.Κατσαβάκη, Π.Κράιας, Α.Βλαχογιώργος ,ηχητικά Β.Σαμουλαδάς ,να διασκεδάσει τον κόσμο και ενθουσίασε  με την ποικιλία τραγουδιών και τις πολύ καλές ερμηνείες. Ο κόσμος συμμετείχε  τραγουδώντας και χορεύοντας μέχρι αργά το βράδυ.

Επίσης αξίζει να τονιστεί ο πλούσιος μπουφές που υπήρχε και τον είχαν επιμεληθεί οι γονείς των μαθητών καθώς και ντόπιοι κάτοικοι του χωριού. Η εκδήλωση έκλεισε με πυροτεχνήματα που φώτισαν τον ουρανό της Καρυάς. Την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβε η εκπαιδευτικός του Γυμνασίου Καρυάς κ. Ανδρέου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Ελασσόνας ,  Αρχιμανδρίτης Νεόφυτος  της Ιεράς  Μονής Αγ.Τριάδος ,  ο ιερέας της Καρυάς πατέρας Ιωάννης,   ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ.Ευαγγέλλου, εκπρόσωπος της σχολικής επιτροπής  Δευτεροβάθμιας  Ελασσόνας κ.Γκατζούρας ,οι τοπικοί άρχοντες της κοινότητας Καρυάς  και Συκαμινέας  κ.Σακελλαρίδης και κ.Μωραΐτης, η Διευθύντρια  του ΓΕΛ Τυρνάβου κ.Πατσή, πλήθος τοπικών παραγόντων της Ελασσόνας και της Καρυάς ,οι καθηγητές του Γυμνασίου Καρυάς, πολλοί εκπαιδευτικοί  της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης τόσο του Δημοτικού  Καρυάς όσο και άλλων σχολείων, γονείς μαθητών ,ντόπιοι κάτοικοι αλλά και πολλοί επισκέπτες, φίλοι ,προσκεκλημένοι της εκδήλωσης.

Ο Σύλλογος γονέων-κηδεμόνων  τους ευχαριστεί όλους καθώς και τους χορηγούς της εκδήλωσης

1.Οινοποιείο Τυρνάβου,2.Κτἠμα Μίγα,Tύρναβος,3. Kασσίδης, meatland,Τύρναβος,4.Σουπερ μαρκετ Σκλαβενίτη, Λάρισα,5.Σούπερ μαρκετ  Αριστα, Καρυά,6.Ταβέρνα « οι Θεοί τρελλάθηκαν»,Καρυά,7.Ταπητοκαθαριστήρια Τσακνάκη,8.Σύλλογος γονέων Δημοτικού-Νηπιαγωγείου Καρυάς,9.Ρόκκος Γιώργος,ηλεκτρολόγος,10.5ο-7ο Νηπιαγωγεία  Τυρνάβου,11.Αλεξίου Γιάννης, διοργάνωση εκδηλώσεων,12.Παπαϊωάννου Γιώργος και Δάσσιος Γρηγόρης( περιποίηση αυλής),13.Φούρνος Mπαταβάνη, Ροδιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ