ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΝΟΒΑΡΤΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

Στην εκπομπή του Γ. Αυτιά στον ΣΚΑΪ μίλησε ο Μ. Χαρακόπουλος

«Στη Λάρισα έχουμε υποψήφιο τον κ. Τσίπρα. Διεκδικεί ψήφο από τους αγρότες, από τους ανθρώπους του κάμπου, οπότε οι πολίτες της Λάρισας που βίωσαν στο πετσί τους, οι αγρότες κυρίως, τα 4,5 χρόνια της δικής του πολιτικής, έχουν κάθε λόγο να μαυρίσουν αυτή την επιλογή».

Τα παραπάνω τόνισε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΙ και στην εκπομπή «Καλημέρα» με τον δημοσιογράφο κ. Γιώργο Αυτιά.

Ο Θεσσαλός πολιτικός ερωτώμενος για τις «αποκαλύψεις Σαμαρά» επισήμανε ότι «ο πρώην πρωθυπουργός, με την παρρησία που τον διακρίνει, κατονομάζει ευθαρσώς, λέει το όνομα αυτού που σε όλα τα δημοσιογραφικά γραφεία κυκλοφορεί εδώ και μήνες, και στο περιστύλιο της βουλής μεταξύ των βουλευτών, κατονομάζει τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης τον κ. Παπαγγελόπουλο ως ‘‘Ρασπούτιν’’, που βρίσκεται πίσω από την υπόθεση της Novartis. Η κυβέρνηση επιχείρησε συνειδητά να εργαλειοποιήσει τη δικαιοσύνη, προκειμένου να σπιλώσει πολιτικούς της αντιπάλους. Έστησε κάλπες για δυο πρώην πρωθυπουργούς, τον Αντώνη Σαμαρά και τον πρώην πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας -έναν έντιμο δικαστικό τον κ. Πικραμμένο που κοσμεί το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ- για κορυφαία στελέχη της ΝΔ, αλλά και του ΚΙΝΑΛ. Με στόχο τι; Ήλπιζαν ότι παραμονές εκλογών θα οδηγηθούνε με ‘‘βραχιολάκια’’. Λοιπόν, άλλο το σκάνδαλο που έχει διεθνείς διαστάσεις και αφορά γιατρούς σε όλο τον κόσμο και άλλο η συνειδητή προσπάθεια σπίλωσης πολιτικών αντιπάλων. Τους γύρισε μπούμερανγκ μετά τις αποκαλύψεις που είδαν το φως των τελευταίων ημερών και καταρρέει και αυτή η προσπάθειά τους».

Fake news…

Ο κ. Χαρακόπουλος σημείωσε επίσης ότι η ΝΔ «από την απερχόμενη κυβέρνηση, πέρα από την παροχολογία και την σκανδαλολογία, έχει να αντιμετωπίσει και fake news. Μέχρι τώρα ακούγαμε ‘‘θα κάνουμε απολύσεις, δεν θα μειώσουμε φόρους’’.Τώρα ακούμε ότι θα μειώσουμε και τις συντάξεις. Από που προκύπτει αυτό; Η ΝΔ δεσμεύεται ότι δεν θα μειωθεί καμία σύνταξη. Η ΝΔ δεσμεύτηκε ότι το έκτακτο αυτό επίδομα που το βαφτίσανε 13η σύνταξη, που απέχει παρασάγγας, είναι 830 εκατομμύρια, όταν η 13η σύνταξη θα έπρεπε να είναι 2.2 δις, και δίνουνε τα 830 αυτοί που κόψανε το ΕΚΑΣ που ήταν 930 εκατομμύρια. Δεν δίνουν καν πίσω το ΕΚΑΣ που κόψανε και τη βαφτίσανε 13η. Ούτε απολύσεις θα γίνουν. Άλλο fake news αυτό! 4,5 χρόνια δεν δίνανε συντάξεις χηρείας…». Και πρόσθεσε «η ΝΔ λέει θα μειώσουμε το φόρο στην εστίαση στο 11%. Στο 1/9 της τιμής αν είναι ο φόρος δεν έχει κανείς τον πειρασμό τόσο μεγάλο για να ρισκάρει να πάρει ένα πρόστιμο. Λιγότεροι φόροι, αυτή είναι η απάντηση και για το ασφαλιστικό. Αν υπάρχουν εργαζόμενοι που πληρώνουν εισφορές, κανονικά εργαζόμενοι, με επιστροφή στην κανονικότητα με μισθούς κανονικούς όχι με μισθούς χαρτζιλίκι και τετράωρα όπως είναι σήμερα, θα λυθεί το ασφαλιστικό». 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο της συνέντευξης του κ. Χαρακόπουλου στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  https://youtu.be/CQluySsZv-A

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ