ΣΕ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ Η ΜΑΡΙΑ ΓΑΛΛΙΟΥ

Επίσκεψη στον Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Τυρνάβου και στον Εμπορικό Σύλλογο Τυρνάβου πραγματοποίησε η υποψήφια βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Μαρία Γαλλιού. Η κ. Γαλλιού ενημερώθηκε από τους υπευθύνους του Συνεταιρισμού για τη λειτουργία και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, ενώ επισκεπτόμενη

τον Εμπορικό Σύλλογο συνομίλησε με τον πρόεδρο κ. Κ. Πετμεζά, τον αντιπρόεδρο κ. Αθ. Αβδουλά και το μέλος κ. Τσίμου Κων/να.

Αμέσως μετά η κα Γαλλιού έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η επίσκεψή μου στον Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Τυρνάβου μου έδωσε την ευκαιρία να ακούσω από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Συνεταιρισμός και να διαπιστώσω το σημαντικό του ρόλο στην τοπική οικονομία. Ένας επιτυχημένος Συνεταιρισμός που έχει αγκαλιάσει τους τοπικούς παραγωγούς, δίνοντας πνοή στην οικονομική δραστηριότητα της περιοχής.

Τον σπουδαίο ρόλο του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού επιβεβαίωσε και η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Τυρνάβου. Οι έμποροι με τους οποίους συνομίλησα είναι οι άνθρωποι που γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τα προβλήματα, αλλά και τις δυνατότητες των τοπικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων, που τόσο έχουν πληγεί από την κρίση των τελευταίων ετών.

Θα ήθελα να σταθώ στην αναφορά των εκπροσώπων του εμπορικού κόσμου, οι οποίοι μου έθεσαν ζήτημα ασφάλειας. Δεν μπορεί η εγκληματικότητα να αποτελεί εμπόδιο στην ασφαλή ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας. Οι υπεύθυνοι οφείλουν άμεσα να δουν την κατάσταση και να λάβουν τα μέτρα που πρέπει.

Τόσο ο Οινοποιητικός Συνεταιρισμός όσο και οι έμποροι της περιοχής δημιουργούν ένα ισχυρό πλέγμα συνεργασίας, ικανό να δημιουργήσει περαιτέρω συνθήκες ανάπτυξης της περιοχής Οφείλουμε, ο καθένας με τον ρόλο του, να συμβάλλουμε προς αυτήν ακριβώς την κατεύθυνση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ