ΣΤΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ “ΠΗΝΕΙΟΣ” Η ΕΛΕΝΗ ΑΞΙΟΓΛΟΥ (ΦΩΤΟ)

Επ’ ευκαιρία της δράσης «ΑΝΟΙΧΤΑ ΖΥΘΟΠΟΙΕΙΑ» που διοργανώθηκε το διήμερο 21 και 22 Ιουνίου από την Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών, αλλά και ως συμβολική κίνηση για την στήριξη των επιχειρήσεων από την πολιτική της Ν.Δ.

  • με μείωση του συντελεστή φορολογίας από 28% σε 20%
  • με ριζοσπαστική απλοποίηση και συντόμευση χρόνου αδειοδότησης και ιδρύσεως και
  • διευκόλυνση της λειτουργίας του με αποκατάσταση της ρευστότητας μέσω μείωσης επιτοκίων δανεισμού του Ελληνικού κράτους

η υποψήφια βουλευτής Ν.Δ. Ελένη (Λένα) Αξιόγλου επισκέφθηκε σήμερα Σάββατο 22.6.2019 τη νεοεγκατασταθείσα στο Ν. Λάρισας επιχείρηση ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ  «ΠΗΝΕΙΟΣ» , ξεναγήθηκε στους χώρους παραγωγής ,έμαθε τη χρησιμότητα –τρόπο παραγωγής ποτού μπύρα, μίλησε με τους συνιδιοκτήτεςτης  επιχείρησης αλλά και πολύτιμους εξειδικευμένους εργαζόμενους σ αυτή.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης η κ. Αξιόγλου σε δήλωσή της ανέφερε: «Θέλουμε  όλοι και ως Ν.Δ. και  άλλες τέτοιες επενδυτικές πρωτοβουλίες στο Νομό μας:

ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ, σύμφωνα με την ανάπτυξη του προγράμματος της Ν.Δ. από τον πρόεδρό της την Παρασκευή 21.6.2019 στον Κέντρο «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ» στην Αθήνα, όπου παραβρέθηκα και η ίδια,  την καλή λειτουργία τους με σωστή νομοθετική κάλυψη, όπως  , ενδεικτικά, ηλεκτρονικές υπογραφές, ταχεία εκδίκαση προσφυγών για επενδύσεις, αλλά και στήριξη του υγιούς ανταγωνισμού!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ