ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο Γ. ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗΣ

Μπήκε στα συσκευαστήρια Συνεταιρισμού του Τυρνάβου, περπάτησε στη λαϊκή ακούγοντας μικροπωλητές και κόσμο, μπήκε στα μαγαζιά που τον φώναξαν οι πολίτες για να συνομιλήσουν μαζί του.

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης βρέθηκε δίπλα σε όλους σήμερα στον Τύρναβο! ‘Έδωσε το χέρι του στους παραγωγούς που ήταν πίσω από τους πάγκους της λαϊκής, και μίλησε ο ίδιος για τα βάρη που κουβαλούν εδώ και χρόνια, αφού γνωρίζει πολύ καλά τα ζητήματά τους, από τη σύζυγό του, που του τα μεταφέρει όταν κλείνει το δικό της πάγκο…

Σήμερα μάλιστα η ίδια, βρέθηκε μαζί του στην λαϊκή του Τυρνάβου, και κατέγραψε ξανά τα θέματα των συναδέλφων της, για τα οποία ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας έχει παρέμβει στη Βουλή.

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης άκουσε και τους καταναλωτές, που του έδειξαν τις “φτωχές” σακούλες με τα ψώνια, αποτέλεσμα όπως πρόλαβε ο ίδιος να πει, της ανελέητης φορολογίας, της ανεργίας που σαρώνει σε όλη την Ελλάδα, των συντάξεων που κόπηκαν από το “τσεκούρι” του κατά τα άλλα “ευαίσθητου” κράτους.

Αμέσως μετά ξεναγήθηκε στα συσκευαστήρια και διαλογητήρια φρούτων του Αγροτικού Συνεταιρισμού “Tirnavos Fruit Coop” , όπου μιλώντας με μέλη της διοίκησης και εργαζόμενους, επισήμανε την αναγκαιότητα της στήριξης των συνεταιρισμών και της μείωσης της φορολογίας για τις ομάδες των παραγωγών στα συνεργατικά σχήματα, τονίζοντας ότι “ο τόπος μας παράγει… ανάπτυξη, και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε”.

Ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας συνάντησε πολύ κόσμο στους δρόμος τους Τυρνάβου, άκουσε με προσοχή τα ζητήματά τους, ενώ στο τραπέζι που κάθισε με τον νέο δήμαρχο Γιάννη Κόκκουρα και καλούς φίλους, συζητήθηκαν οι προτεραιότητες που θα τεθούν την επομένη των εκλογών, για μια Ελλάδα που θα δίνει ευκαιρίες, δουλειά και προκοπή, χωρίς να αφήνει κανένα πολίτη μόνο του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ