ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ!

Σε Βερδικούσια και Αμπέλια ο Μ. Χαρακόπουλος

«Η μεγαλύτερη πρόκληση που καλείται να αντιμετωπίσει ο ελληνισμός τις επόμενες δεκαετίες είναι η ραγδαία δημογραφική συρρίκνωση. Αν δεν παρθούν τώρα δραστικά μέτρα, τόσο για την αύξηση των γεννήσεων όσο και για την ανακοπή του κύματος της μετανάστευσης των νέων μας, η Ελλάδα θα μετατραπεί σύντομα σε μια χώρα

γερόντων.

Και μια χώρα με περισσότερους παππούδες από εγγόνια, περισσότερους συνταξιούχους από εργαζόμενους, δεν έχει κανένα μέλλον! Για την αυριανή κυβέρνηση της ΝΔ η στήριξη των γεννήσεων και την επιστροφής των νέων που έφυγαν είναι βασική προτεραιότητα». Τα παραπάνω τόνισε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, κατά τις επισκέψεις του σε Βερδικούσα και Αμπέλια.

Ο Θεσσαλός πολιτικός, που διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Διακομματικής Επιτροπής για το Δημογραφικό, αναφέρθηκε στη στενή συνεργασία που είχε για το θέμα με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, που κατέληξε στη διαμόρφωση μιας ολοκληρωμένης δέσμης προτάσεων. Όπως είπε «η αυριανή κυβέρνηση Μητσοτάκη θα στηρίξει έμπρακτα τον θεσμό της οικογένειας και τις γεννήσεις.

Για κάθε ελληνόπουλο που γεννιέται θα δίνεται το ποσό των 2.000 ευρώ, ενώ για κάθε παιδί θα αυξάνεται το αφορολόγητο κατά 1.000 ευρώ. Κανένα παιδί εκτός παιδικού σταθμού και άμεση επαναφορά των πολυτεκνικών επιδομάτων εκεί που ήταν πριν τις περικοπές του 2018, με στόχο να αποκατασταθούν, με βάση την πορεία των δημοσιονομικών, στα προ κρίσης επίπεδα.

Επιπλέον, με τη δημιουργία εκατοντάδων χιλιάδων θέσεων εργασίας, με το επενδυτικό σοκ που βρίσκεται στον πυρήνα του προγράμματός μας, θα μπορέσουμε όχι μόνον να κρατήσουμε τους νέους μας στο τόπο τους, αλλά και να επιστρέψουν πολλοί από όσους έφυγαν».

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com